Σινεμά

Χρυσές σφαίρες: Ο Γιώργος Λάνθιμος ευχαρίστησε τον ήρωά του Μπρους Σπρίνγκστιν

Χρυσές σφαίρες: Ο Γιώργος Λάνθιμος ευχαρίστησε τον ήρωά του Μπρους Σπρίνγκστιν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Γιώργος Λάνθιμος και οι συντελεστές της ταινίας του να σάρωσαν τόσο στις υποψηφιότητες, όσο και στα βραβεία στην τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες, αλλά ο ίδιος ο σκηνοθέτης κατάφερε να «τραβήξει» τα βλέμματα και την προσοχή του κοινού με την ευχαριστήρια ομιλία του.

Οταν ανέβηκε στη σκηνή, προκειμένου να παραλάβει τη Χρυσή Σφαίρα για την Καλύτερη Ταινία, στην κατηγορία Μιούζικαλ/Κωμωδία, και άφωνους όσους παρακολουθούσαν την απονομή με την αρχή, αλλά και το τέλος της ομιλίας του.

«Όλη τη βραδιά ήθελα να μιλήσω στον Μπρους Σπρίνγκστιν. Έχουμε γενέθλια την ίδια ημέρα, 23 Σεπτεμβρίου. Ήταν ο ήρωάς μου από τότε που ήμουν παιδί», είπε αρχικά ο σπουδαίος καλλιτέχνης σκορπίζοντας γέλια στο κοινό, αλλά και μία πολύ θετική αντίδραση από τον αστέρα της ροκ, ο οποίος χαμογέλασε και σήκωσε τον αντίχειρά του.

«Τέλος πάντων, σπαταλάω τον χρόνο μου. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι δούλεψαν στην ταινία, τη Searchlight Pictures, την παραγωγή και που έκανε την ταινία πραγματικότητα, όλους τους υπέροχους ηθοποιούς και τον Μπρους Σπρίνγκστιν, που με έκανε να μεγαλώσω έτσι όπως μεγάλωσα και την ‘Εμα Στόουν φυσικά γιατί κέρδισε, είναι η καλύτερη. Σας ευχαριστώ πολύ», κατέληξε ο σκηνοθέτης με το βραβείο στο χέρι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X