Σινεμά

The Suicide Squad: Νέο εκρηκτικό trailer για το sequel

The Suicide Squad: Νέο εκρηκτικό trailer για το sequel
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη ταινία Suicide Squad σημείωσε επιτυχία, και η συνέχεια της δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο, ειδικά με σκηνοθέτη τον φανταστικό James Gunn, που μας έδωσε τους κινηματογραφικούς Φύλακες του Γαλαξία.

Το sequel με το χαρακτηριστικό όνομα The Suicide Squad, μόλις απέκτησε το νεότερο trailer του, και είναι ακόμα πιο συναρπαστικό. Βλέπουμε περισσότερες πληροφορίες για το background του Bloodsport, που φαίνεται ως ο «σοβαρός» μαχητής της ομάδας, προφανώς με σκοπό να αντικαταστήσει τον Deadshot της πρώτης ταινίας.

Το The Suicide Squad πρόκειται για το sequel της ταινίας που κυκλοφόρησε το 2016 και θα αποτελέσει τη δέκατη ταινία του DC Extended Universe. Η πρεμιέρα της ταινία θα πραγματοποιηθεί αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα προβάλλεται εν συνεχεία μέχρι τις 6 Αυγούστου στις ΗΠΑ και θα είναι διαθέσιμη στο HBO Max.

Η υπόθεση ακολουθεί μια ομάδα υπερκακών που αναγκάζονται να συνεργαστούν με εντολή της κυβέρνησης για να καταστρέψουν μια μυστική φυλακή-εργαστήριο. Ο James Gunn είχε δήλωσε στο παρελθόν ότι το The Suicide Squad πραγματεύεται με τους πιο περίεργους κακούς του κόσμου της DC Comics και σε τελική ανάλυση, είναι μια πολεμική ταινία.

Στο νέο trailer μαθαίνουμε τι έκανε ο Bloodsport στον Superman

Στην επερχόμενη ταινία θα πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Sylvester Stallone, Viola Davis, Jai Courtney και ο Peter Capaldi.

Δείτε το trailer:

Αναλυτικά στοιχεία της ταινίας:

[imdb data=”detailed”]tt6334354[/imdb]

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X