Media

Πού πάει ο Γιάννης Λάτσιος οέο;

Πού πάει ο Γιάννης Λάτσιος οέο;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νωρίτερα είχαμε την πληροφόρηση ότι ο Γιάννης Λάτσιος έριξε «πόρτα» στον Αντέννα. Οι εξελίξεις στο ρεπορτάζ δεν σταματούν και μαθαίνουμε ότι στον Alpha θα καταγραφούν  μαζικές αποχωρήσεις στελεχών.

Ένα όνομα που ακούγεται ότι μπορεί να αναλάβει τα ηνία στον προγραμματισμό του Alpha για την επόμενη σεζόν είναι ο Γιάννης Λάτσιος, που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης τα τελευταία τρία χρόνια. Δυνατή κίνηση, αρκεί να έχει φρέσκιες ιδέες στη βαλίτσα του.

Ωστόσο στους δορυφόρους των καναλιών το ενδεχόμενο αυτό τροφοδότησε απορίες που έχουν να κάνουν από την πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών. Να εντάξει στο δυναμικό του ο Alpha τον Γιάννη Λάτσιο.

Διότι λέγεται πως το πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν περίπου έχει «κλειδώσει». Ο «Σασμός»,το «Εκπαιδεύοντας τη Νίνα», το «Deal» που συνεχίζει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που θα παραμείνει στο κανάλι.

Ωστόσο τουλαχιστον στο νευραλγικό πόστο του προγράμματος σε επιτελικό επίπεδο η εικόνα είναι ρευστή. Οπότε αν συνδυαστούν όλα αυτά τότε  τι περιθώρια θα έχει ένας νέος διευθυντής προγράμματος να αφήσει την υπογραφή του; Αλλιώς θα παρατηρηθεί ξανά το φαινόμενο  άλλος να είναι διευθυντής προγράμματος και άλλος να το έχει διαμορφώσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X