Ελλάδα

Προβλήματα στην Εύβοια από την κακοκαιρία: Ζημιές και δρόμος που κόπηκε στα δύο

Προβλήματα στην Εύβοια από την κακοκαιρία: Ζημιές και δρόμος που κόπηκε στα δύο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δυνατοί άνεμοι που φτάνουν τα 10 μποφόρ χτύπησαν την Εύβοια με την κακοκαιρία να προκαλεί ζημιές σε διάφορες περιοχές του νησιού. Στο λιμάνι του Μαντουδίου προκλήθηκαν κι άλλες ζημιές στην προβλήτα του, η οποία πλέον είναι στα όρια της κατάρρευσης.

Πολύ δύσκολο ήταν το προηγούμενο 24ωρο στην Εύβοια, όπου τρεις δήμοι επλήγησαν σοβαρά από τη σφοδρή κακοκαιρία, οι δήμοι Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Ερέτριας και Κύμης – Αλιβερίου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στην Εύβοια έβρεχε όλη τη νύχτα και προκλήθηκαν πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ενώ σημειώθηκαν και κατολισθήσεις.

Στην Ερέτρια ο δρόμος προς την Άνω Βάθεια κόπηκε στα δύο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος θα κάνει δεκτά όλα τα αιτήματα των δήμων που επλήγησαν να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έχουν μείνει πολλά χωριά και στην Βόρεια Εύβοια από κολόνες της ΔΕΗ που έσπασαν και από δέντρα που έπεσαν. Καταπτώσεις σημειώθηκαν πάλι στο δρόμο Ροβιές-Ιστιαία, αλλά στο σημείο επεμβαίνουν από νωρίς μηχανήματα της περιφέρειας.

Από την Σκύρο δεν απέπλευσε το καράβι λόγω των δυνατών ανέμων.

Κακοκαιρία επικρατεί και στη Νότια Καρυστία. Χιονόνερο πέφτει στις περιοχές, χωρίς να υπάρχουν όμως τόσο δυνατοί άνεμοι όσο στην υπόλοιπη Εύβοια.

Δείτε ακόμη:

«Σάλος» για το «Κατηγορώ» του Καρτερού κατά Τσιόδρα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X