Media

Ράνια Τζίμα για τον άγριο καυγά – «Με προσέβαλε ο Άδωνις Γεωργιάδης»! (video)

Ράνια Τζίμα για τον άγριο καυγά – «Με προσέβαλε ο Άδωνις Γεωργιάδης»! (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο επεισόδιο με τον Άδωνη Γεωργιάδη που είχε γίνει πριν από περίπου δύο μήνες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, αναφέρθηκε η Ράνια Τζίμα.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον τηλεοπτικό καυγά της με τον υπουργό Ανάπτυξης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Τσουνάμι» καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση από κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό! (video)

«Μα και με τον Άδωνη δεν ήθελα εγώ να μαλώσω. Με έφερε σε αυτό το σημείο να θέλω να αμυνθώ γιατί με προσέβαλε», ενώ μετά από σχετική ερώτηση για το αν έχει λυθεί το θέμα αυτό, απάντησε πως «δεν έχουμε μιλήσει. Εγώ δεν έχω να πω κάτι γιατί ξεκίνησε εκείνος. Βγήκε και μου είπε χαρακτηριστικά εσείς κυρία Τζίμα και είπε και έναν χαρακτηρισμό και οι τάδε συνεργάτες και το δελτίο σας… Όταν μου προσβάλεις τους συνεργάτες και το περιβάλλον που εργάζομαι, εγώ θα το υπερασπιστώ. Πόσω μάλλον θεωρώ ότι έχω και δίκιο. Παίζει ρόλο και ο τρόπος. Εγώ δεν πήγα στην συνέντευξη αποφασισμένη να καυγαδίσω. Να αμυνθώ ναι, για αυτό και είχαμε και τα αποσπάσματα έτοιμα σε περίπτωση που χρειαστεί να συζητήσουμε πάνω σε αυτό. Η πρόθεσή μου δεν ήταν αυτή».

Το βίντεο με τον καυγά της Ράνιας Τζίμα με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X