Sex

Μέθοδο αυνανισμού που συμβουλεύουν οι ειδικοί να μη δοκιμάζουν οι άντρες

Μέθοδο αυνανισμού που συμβουλεύουν οι ειδικοί να μη δοκιμάζουν οι άντρες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έχει εμφανιστεί μια παράξενη νέα τάση στην οποία οι άνδρες χρησιμοποιούν φλούδες μπανάνας για να αυνανιστούν, παρά τους πολλούς άσχημους κινδύνους

Με την εμφάνιση περιέργων περιστατικών, σοβαροί επιστήμονες είναι αναγκασμένοι να βγαίνουν στον κόσμο και να συμβουλεύουν για πράγματα που δεν θα περίμενες πως κάνει η ανθρωπότητα. Κι όμως!

Αυτός ο μήνας είδε κάτι καινούριο από τους άντρες. Και δεν είναι η μόνη.

Υπαίτιος για την καινούργια ενημέρωση από τους ιδικούς ήταν ένας πιτσιρικάς που βγήκε στο Reddit και είπε χαρακτηριστικά:«για να επεκτείνω τους ορίζοντές μου, σκόνταψα πάνω σε μια γνωστή στο ίντερνετ μέθοδο».

«Τεχνική της μπανάνας» τη λένε σε συγκεκριμένες γωνιές του Ιστού και η χρήση της μπανανόφλουδας είναι τόσο προφανής.

Ο έφηβος, έγραψε: «Στην κουζίνα μου, έκοψα την άκρη της μπανάνας, την τύλιξα σε ταινία για να την αποτρέψω από το σπάσιμο και έσπρωξα τα σπλάχνα έξω. Η κοίλη μπανάνα μου κι εγώ πήγαμε στο μπάνιο για να κάνουμε την πράξη. Μόνο να μπορούσα να προβλέψω τα επερχόμενα γεγονότα», λέει ο χρήστης του Reddit, «τότε θα είχα γλιτώσει τον πόνο και την ντροπή».

Το post έγινε viral και ανάγκασε ξανά την ιατρική κοινότητα να συμβουλεύσει τους εφήβους να αφήσουν τις μπανάνες στην ησυχία τους.

«Πέρα από το γεγονός ότι δεν είναι υγιεινός τρόπος και οδηγεί σε πληγές και λοιμώξεις, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της αλλεργίας, που μπορεί να οδηγήσει σε ένα είδος πρηξίματος που πιθανότατα δεν θα ήθελες», είπε χαρακτηριστικά ο δρ Benjamin Janaway.

«Οι μπανάνες έχουν πιθανότατα καλύτερα οφέλη για την υγεία μας. Τελικά, καλό είναι να σταματήσουν οι πάντες να κάνουν έρωτα με το φρούτο».

«Αν είσαι αλλεργικός στα λάτεξ προφυλακτικά, μπορεί να είσαι επίσης αλλεργικός και στις φλούδες της μπανάνας», προειδοποιεί και η δρ Diana Gill.

Παραδόξως, δεν είναι η πρώτη φορά τις τελευταίες εβδομάδες που οι γιατροί προειδοποίησαν το κοινό ότι βάζουν ασυνήθιστες ουσίες στις ιδιωτικές τους περιοχές.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι γιατροί προειδοποίησαν τις γυναίκες να μην βάζουν καπνό στους κόλπους τους, εν μέσω ισχυρισμών ότι «ενισχύει τη σεξουαλική τους κίνηση».

Πηγή:mirror.co.uk

Δείτε ακόμη:

Φρίκη! Περιέλουσε με πετρέλαιο την πρώην του και της έβαλε φωτιά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X