Sex

Σάλος με ζευγάρι που έκανε στοματικό σεξ κατά τη διάρκεια πτήσης

Σάλος με ζευγάρι που έκανε στοματικό σεξ κατά τη διάρκεια πτήσης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υπό κράτηση είναι ζευγάρι που πιάστηκε να κάνει σεξ σε πτήση αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους επιβάτες. Το περιστατικό συνέβη σε πτήση της Ροσίγια από το αεροδρόμιο της Μόσχας με προορισμό το Βλαδιβοστόκ.

Ο 41χρονος άνδρας και η 43χρονη γυναίκα εικάζεται ότι γνωρίστηκαν στο μπαρ του αεροδρομίου Σερεμέτιεβο της Μόσχας και μόλις επιβιβάστηκαν άρχισαν να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αεροσυνοδός τους διέκοψε ενώ έκανε στοματικό σεξ ο ένας στον άλλον.

Η εφημερίδα Komsomolskaya Pravda ανέφερε ότι είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο Sheremetyevo της Μόσχας πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, ενδεχομένως σε μπαρ.

Σε υλικό από το περιστατικό όπως κατέγραψαν στα κινητά τους σοκαρισμένοι επιβάτες φαίνεται μία ιπτάμενη συνοδός να ενημερώνει το ζευγάρι ότι ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ενημερώθηκε και θα γίνει αναφορά στην αστυνομία.

«Προβήκατε σε απαράδεκτες ενέργειες σε δημόσιο χώρο. Βάλτε το πέος σας μέσα στο παντελόνι, αυτή τη στιγμή». Η γυναίκα δεν σχολίασε αλλά ο άνδρας καταγράφεται να βρίζει το πλήρωμα.

Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Βλαδιβοστόκ, το ζευγάρι κρατήθηκε από αστυνομία που κατηγορήθηκε ότι ήταν μεθυσμένος και έκανε στοματικό σεξ στην οικονομική θέση.

Ενώ αντιμετωπίζει φυλάκιση έως και 15 ημέρες και πρόστιμο, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε τα ονόματα του ζευγαριού αλλά ο άνδρας είναι από το Βλαδιβοστόκ και η γυναίκα από τη Νακιόντκα.

Πηγή: The Sun, Mirror

Δείτε ακόμη:

Τραμπ: Ο αρχηγός του ISIS είναι νεκρός

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X