Show Biz

Αποκλειστικό: Ραμόνα Βλαντή και Έλενα Γαλύφα στα «μαχαίρια»

Αποκλειστικό: Ραμόνα Βλαντή και Έλενα Γαλύφα στα «μαχαίρια»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ραμόνα Βλαντή και η Έλενα Γαλύφα φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει μια νέα κόντρα στον κόσμο της μόδας.

Οι δυο κυρίες που απασχολούν τον κόσμο με τις στιλιστικές επιλογές τους, τα στιλιστικά tips τους και γενικά με τις απόψεις τους φαίνεται πως δε μιλιούνται,  Η Ραμόνα Βλαντή δε, έχει καταφέρει τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει πολύ με τις δηλώσεις περί «μαϊμούδων» και από ότι φαίνεται μπήκε στο στόχαστρο.

Η Έλενα Γαλύφα, γνωστή fashion influencer και blogger, είχε σχολιάσει στην εκπομπή της Χρηστίδου πως η Ραμόνα φορούσε «μαϊμουδάκια» στα αυτιά της και αυτό δεν άρεσε στην πρώην νικήτρια του «My Style Rocks».

Η Ραμόνα φανερά εκνευρισμένη, στο E! PEOPLE’S CHOICE AWARDS – RED CARPET ATHENS AFTER PARTY, μιλώντας σε δημοσιογράφο του OPEN είπε πως είδε μια κυρία που και καλά ασχολείται με τη μόδα και βρίσκεται στο event τη σχολίασε για τα σκουλαρίκια της και δεν της άρεσε καθόλου. Είπε πως δεν αναφέρει το όνομα της γιατί δε θέλει να της δώσει αξία.

Προφανώς, όσοι άκουσαν τη Ραμόνα να μιλάει κατάλαβαν πως το σχόλιο της ήταν «καρφί» για την Έλενα Γαλύφα.

Και οι δυο γυναίκες δεν μίλησαν η μια στην άλλη όλη τη βραδιά και σύμφωνα με ανθρώπους (που δεν ήταν και λίγοι) το κλίμα μεταξύ τους έβγαζε «φωτιές» και από ότι φαίνεται έχουμε δυνατή κόντρα στον χώρο του influencing.

Το θέμα θα κυκλοφορήσει και αύριο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» αλλά επειδή το internet είναι σχετικά μπροστά, στα μεταφέρουμε πρώτοι!

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X