Show Biz

Δανάη Μπάρκα: Η συγκλονιστική της ανάρτηση υπέρ του Pride

Δανάη Μπάρκα: Η συγκλονιστική της ανάρτηση υπέρ του Pride
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Δανάη Μπάρκα είναι μία από τις νεώτερες και πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Το ταλέντο της μεταξύ άλλων οφείλεται και στα καλά γονίδια της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου.

Η ίδια έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει ως καλλιτέχνης με τις ερμηνείες της. Ωστόσο είναι αρκετά δραστήρια και στα social media…

Ελληνες αστυνομικοί στο Athens Pride 2018

Αυτή τη φορά ανήρτησε μία φωτογραφία και έγραψε ένα συγκλονιστικό κείμενο υπέρ της διαφορετικότητας, με αφορμή το Athens Pride.

«Δεν ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία επειδή είμαι ομοφυλόφιλη. Δεν ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία επειδή είμαι ετεροφυλόφιλη. Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία επειδή είμαι άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που δύο από τις βασικές μου ανάγκες είναι η αγάπη και η ελευθερία. Η αγάπη για τον εαυτό μου και η αγάπη για τους ανθρώπους που επιλέγω να έχω στη ζωή. Η ελευθερία να μπορώ να είμαι ο εαυτός μου, και η ελευθερία να μπορώ να αγαπάω αυτούς που εγώ θέλω. Αν έχω αυτά είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος. Ένας χαρούμενος δημιουργικός και παραγωγικός άνθρωπος για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την κοινωνία στην οποία ανήκω. Ο κόσμος δεν πρέπει να αλλάξει το χαμόγελο μου αλλά το χαμόγελο μου ίσως και να μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

Ας αλλάξουμε τον κόσμο λοιπόν, και ας σκεφτόμαστε με περισσότερη ευαισθησία και λιγότερη κακεντρέχεια»

Δείτε την φωτογραφία και την πλήρη ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/Bj3qecBnAjn/?taken-by=danai_barka

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X