Show Biz

Δραγούμη: Η αποκάλυψη της για τον Λάνθιμο και η επιθυμία του

Δραγούμη: Η αποκάλυψη της για τον Λάνθιμο και η επιθυμία του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα φετινά βραβεία Όσκαρ είχαν άρωμα Ελλάδας, αφού ο Γιώργος Λάνθιμος και η ταινία του “Η Ευνοούμενη” ήταν υποψήφιοι σε 10 κατηγορίες, όμως τελικά κατάφερε να κερδίσει μόνο εκείνο του Α΄ Γυναικείου Ρόλου για την Ολίβια Κόλμαν.

Στην εκπομπή που έγινε στην Cosmote TV λίγες ώρες πριν τα Όσκαρ και τα παρουσίασε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, είχε μεταξύ άλλων καλεσμένη και την Ναταλία Δραγούμη η οποία αποκάλυψε πως πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον Γιώργο Λάνθιμο.

Η ηθοποιός δεν δίστασε να αναφέρει και ένα περιστατικό με τον σπουδαίο σκηνοθέτη, όταν είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή της και την βοήθησε προκειμένου να μεταφέρει τη μηχανή της στην άκρη του δρόμου και τον ευχαρίστησε για την πράξη του αυτή.

Μία κίνηση που δε θα ξεχάσει ποτέ, όπως υπογράμμισε!

Ο Γιώργος Λάνθιμος δεν πέρασε μπροστά από τις κάμερες και ο λόγος ήταν, ότι ήθελε να μιλήσει σε κανέναν δημοσιογράφο γιατί έχει πένθος για τον πατέρα του και δεν ήθελε να δείξει ή να θεωρηθεί ότι γιορτάζει. Αυτή ήταν η επιθυμία του Γιώργου Λάνθιμου να μην μιλήσει σε κανέναν δημοσιογράφο στο κόκκινο χαλί και τη σεβάστηκαν!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X