Show Biz

Ελένη Φιλίνη: Μου πρότειναν πολλά εκατομμύρια για γυμνή φωτογράφιση (βίντεο)

Ελένη Φιλίνη: Μου πρότειναν πολλά εκατομμύρια για γυμνή φωτογράφιση (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη. Η γνωστή ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στο κομμάτι της απιστίας, αλλά μίλησε επίσης και για τις γυμνές φωτογραφήσεις που της είχαν προτείνει να κάνει και τα εκατομμύρια που της είχαν προσφέρει γι’ αυτές.

Μιλώντας για την απιστία, εξήγησε ότι: «Εν αγνοία μου δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει. Η απιστία είναι πολύ κουραστικό πράγμα. Είναι μια ταλαιπωρία, πρέπει να λες απ’ εδώ δικαιολογίες, από κει… Γιατί να τα κάνεις όλα αυτά; Φεύγεις και πας εκεί που σε πάει η καρδιά σου στο κάτω κάτω».

«Μπορεί να είμαι το μοναδικό sex symbol, έτσι όπως υπήρξε κάποτε, που δεν έκανε και ποτέ γυμνό. Είχα πάρα πολλές προτάσεις για γυμνές φωτογραφήσεις. Ήμουν ένα δροσερό, ωραίο κορίτσι.

Οκ αυτό, τι έγινε; Κάθε άνθρωπος εξαρτάται πώς μεγαλώνει, ήξερα ότι αν κάνω κάτι τέτοιο δεν θα άρεσε στους δικούς μου και δεν το έκανα. Μου έχουν προτείνει πολλά εκατομμύρια για γυμνή φωτογράφιση, τότε» είπε αναφερόμενη στις γυμνές φωτογραφήσεις.

Ακόμα, η Ελένη Φιλίνη μίλησε και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί: «Είχα δεχθεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις, είμαι και ένα άγριο παιδί εγώ, δεν σηκώνω πολλά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που εύκολα με “κάνεις καλά”».



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X