Media

Eurovision 2024: Η ώρα της Μαρίνας Σάττι…

Eurovision 2024: Η ώρα της Μαρίνας Σάττι…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα Πέμπτης η ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024: Η ώρα της Μαρίνας Σάττι στον δεύτερο ημιτελικό και η επιστροφή της Έλενας Παπαρίζου στην σκηνή της Eurovision!

Πιο δυνατός σε σχέση με τον πρώτο ημιτελικό αναμένεται ο δεύτερος με τη Μαρίνα Σάττι και άλλα φαβορί να εμφανίζονται απόψε στη σκηνή του Μάλμε και να ξεσηκώνουν το κοινό.

Το «Ζάρι» θα εμφανιστεί στην τρίτη σειρά, δηλαδή στο πρώτο μισό του προγράμματος, που ξεκινάει απόψε στις 22:00 στην ΕΡΤ.

Σημειώνεται ότι η ελληνική συμμετοχή εμφανίζεται πριν από την Ελβετία και το «The Code», που φιγουράρει ως ένα από τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού.

Στα στοιχήματα η Μαρίνα Σάττι παραμένει σε τροχιά δεκάδας. Η ελληνική συμμετοχή βρίσκεται στην ένατη θέση όσον αφορά τα προγνωστικά, ενώ φιγουράρει στην πρώτη τριάδα όσον αφορά την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου.

Σήμερα όμως ο δεύτερος ημιτελικός θα μας χαρίσει στιγμές αναμνήσεων, αφού θα δούμε το Νο1 της Ελλάδας και της Ευρώπης, την Έλενα Παπαρίζου να ανεβαίνει στην σκηνή του Μάλμε και να «τα σπάει».

Την εμφάνισή της θα κάνει και η Τουρκάλα Σερντάμπ Ερενέρ που κατέκτησε το 2003 την πρώτη θέση με το Everyway that I can.

 

@eurovision_club1 Zari first dress rehearsal #fyp #fy #marinasatti #marina #satti #zari #rehearsal #dressrehearsal #malmö #greece #eurovision #eurovision2024 #esc #eurovisiongr #eurovisiongreece #viral #foryou #trend #tiktok ♬ ZARI – Marina Satti

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X