Show Biz

Φρίκη με τις δηλώσεις Τριαντάφυλλου για τη θανατική ποινή: «Να τους κρεμάνε στο Σύνταγμα»

Φρίκη με τις δηλώσεις Τριαντάφυλλου για τη θανατική ποινή: «Να τους κρεμάνε στο Σύνταγμα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Απίστευτες δηλώσεις από τον Τριαντάφυλλο για την θανατική ποινή, που πρόκειται να συζητηθούν.

«Και κάποια στιγμή στην Ελλάδα θα πρέπει να μπει η θανατική ποινή. Βέβαια! Μπαίνουν μέσα και πιάνουν τη γιαγιά και τη στραγγαλίζουν και τη δένουν και της χτυπάνε το κεφάλι στον τοίχο. Κάτσε ρε φίλε, ποιος είσαι εσύ; Έτσι έκανες; Πρέπει να τους κρεμάνε στο Σύνταγμα. Το παλιό, το ωραίο. Όχι όπως στην Αμερική, κυριλέ με ενεσούλα. Κρέμασμα να σε βλέπει όλος ο κόσμος, παράδειγμα να γίνει», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν στο Πρωινό και η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε:

«Παιδιά, έχει σταματήσει να χτυπάει η καρδιά μου; Έχει μουδιάσει ο αυχένας μου! Τι είναι αυτά που λέει ο άνθρωπος; Είναι νομοθέτης; Πώς τα λέει αυτά που λέει; Πώς λέει να κρεμάμε ανθρώπους στο Σύνταγμα; Πού ζουμε! Είναι απαράδεχτο! Ζούμε σε κράτος με νόμους, με δικαιοσύνη, που δικάζει όσους κάνουν εγκλήματα… Σε ποια εποχή ζούμε κι ακούμε αυτά τα πράγματα;».

Η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να κατανοήσει τον τραγουδιστή σχολιάζοντας ότι πιθανότατα όλο αυτό συνέβη γιατί ήταν πολύ θυμωμένος, ωστόσο παρατήρησε ότι «εκτίθεται πολύ μ’ αυτά που λέει», ενώ και η Γραμμέλη συμπλήρωσε: «Θέλω να πιστεύω ότι το είπε εν βρασμό ψυχής»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X