Media

Η Άση Μπήλιου προβλέπει τον νικητή στις Αμερικανικές Εκλογές

Η Άση Μπήλιου προβλέπει τον νικητή στις Αμερικανικές Εκλογές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι Αμερικανικές Εκλογές είναι εδώ και η Άση Μπήλιου προβλέπει τον νικητή. Η αλήθεια είναι, σύμφωνα με όσα είπε η δημοφιλής αστρολόγος Στη Φωλιά των Κου Κου, πως το αποτέλεσμα δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

«Νομίζω ότι δεν θα ξέρουμε αύριο το πρωί ποιος από τους δύο θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος. Σήμερα έχουμε τη στάση του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτή η συνθήκη είναι της απόλυτης σύγχυσης και αν βάλεις και τη συνθήκη του ανάδρομου Άρη, είναι του απόλυτου χάους. Ούτε οι ίδιοι δεν θα ξέρουν ποιος θα βγει.

Τώρα… μαστίγιο! Τι σημαίνει για τον Ερντογάν μία νίκη του Μπάιντεν;

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι Δίδυμος με ωροσκόπο Λέων και έρχεται αντιμέτωπος με τον Τζον Μπάιντεν που είναι Σκορπιός. Το 2016 ήταν πάλι με έναν Σκορπιό, τη Χίλαρι και την πάτησε κάτω. Η αλήθεια είναι ότι η Χίλαρι είχε πάρει 3 εκ. ψήφους παραπάνω από αυτόν, αλλά είναι Αμερική, δεν αποφασίζει ο λαός αλλά οι εκλέκτορες.

Πιστεύω ότι θα υπάρχει τόσο μεγάλη σύγχυση. Νομίζω ότι ο Τζον θα πάρει κάποιους ψήφους παραπάνω, αλλά λέει κάτι αυτό; Θα έχουμε μέρες μπροστά μας για να δούμε ποιος θα νικήσει», ανέφερε η Άση Μπήλιου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X