Ζώδια

«Βόμβες» της Άσης Μπήλιου για 4 ζώδια

«Βόμβες» της Άσης Μπήλιου για 4 ζώδια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη από χθες στο ζώδιο του Υδροχόου, έτοιμη να σχηματίσει τη Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου και οι όψεις που πραγματοποιεί με τον Ουρανό (τετράγωνο) και τον Κρόνο (σύνοδος) ενεργοποιούν την κυρίαρχη όψη της περυσινής και ως έναν βαθμό και της φετινής χρονιάς, το τετράγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό, αναφέρει η Άση Μπήλιου στις αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 1/2.

Ήρθε η στιγμή να κάνουμε έναν διαχωρισμό ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν. Να αφήσουμε πίσω μας ό,τι δεν μας επιτρέπει να σημειώσουμε πρόοδο. Η ελευθερία και η αυτοδιάθεση είναι σίγουρα αιτήματα του Ουρανού, όμως ο Κρόνος δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε γρήγορα και δημιουργεί προβλήματα και εμπόδια.

Η πάλη μεταξύ Ουρανού και Κρόνου, ο πόλεμος ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον έχει ήδη ξεκινήσει από το 2020 και ίσως μόνο το ένστικτο μας μπορεί να σας βοηθήσει να διαλέξουμε τον δικό μας σωστό δρόμο. Κατά τα άλλα, είναι μια απαιτητική μέρα και χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή ειδικά σε βιασύνη, παρόρμηση και ατυχήματα. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ακόμη μέχρι και τις 3/2 ανάδρομο Ερμή. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να ταλαιπωρηθούν περισσότερο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα 12 ζώδια

Κριός

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου λαμβάνει χώρα την πρώτη του κιόλας ημέρα. Ενεργοποιεί το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό και σας δίνει μια γεύση του τι θα φέρει παρακάτω ο μήνας και πώς θα γεννηθεί μια νέα εκδοχή του εαυτού σας. Αυτή η έντονη Νέα Σελήνη σάς καλεί να επαναπροσδιορίσετε τον ρόλο σας σε συνεργασίες, φιλίες, ομάδες, αλλά και τους επαγγελματικούς σας στόχους, ώστε να διαμορφώσετε ένα πιο αξιόπιστο ανθρώπινο δίκτυο που σας υποστηρίζει, αλλά και να εξασφαλίσετε καλύτερες οικονομικές συνθήκες. Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για ρίσκο παρόλα αυτά. Ίσως μια παρορμητική σας απόφαση να συναντήσει αντίσταση από κάποιους ή και απόρριψη. Επίσης, δεν είναι καλή μέρα για οικονομικό ρίσκο που δεν έχετε υπολογίσει και την παραμικρή συνέπεια. Φανείτε μετριοπαθείς. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ακόμη ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 3/2 και τα παρατράγουδα και τα απρόοπτα δεν λείπουν.

Ταύρος

Σήμερα ολοκληρώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου που ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Από τη μια η επιθυμία σας για ένα πιο υπεύθυνο και ίσως ηγετικό ρόλο στη δουλειά και από την άλλη η αυτονομία, η ελευθερία και η αυτοδιάθεση σας μάχονται πρώτα μέσα σας και κατόπιν στις συνθήκες που συναντάτε. Μάλιστα σήμερα ή αύριο μπορεί να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτή την κόντρα όπως εκδηλώνεται στις συνθήκες. Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις, ούτε προς τη μία ούτε προς την άλλη κατεύθυνση. Είναι η στιγμή να ζυγίσετε απλώς τα υπέρ και τα κατά, αλλά να μην βιαστείτε. Κατά τα άλλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σάς δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος. Προσέξτε τη βιασύνη, διότι οι όψεις αυτές έχουν τάση για μικροατυχήματα.

Δίδυμοι

Νέες ιδέες, νέα δεδομένα κόντρα σε παλιές ιδέες και ριζωμένες αντιλήψεις, αυτή στην ουσία είναι η διαμάχη του Κρόνου με τον Ουρανό, που ήταν η κυρίαρχη όψη του 2021 και εν πολλοίς και του 2022. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα την ενεργοποιεί με κάποιο τρόπο. Αυτή η Νέα Σελήνη σάς καλεί να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, αλλά και να γίνετε πιο ευέλικτοι σε σχέση με τις πεποιθήσεις σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή όπως καταλαβαίνετε να πετάξετε σιγά-σιγά τις εσφαλμένες πεποιθήσεις που δεν σας επιτρέπουν να ανοίξετε τα φτερά σας και να πάτε μπροστά και να τις αντικαταστήσετε με πιο προοδευτικές, αλλά και θετικές για τον εαυτό σας ιδέες και σκέψεις. Σχέσεις που μπορεί να σας κρατούν δέσμιους ενώ δεν σας προσφέρουν καμία ασφάλεια, επαγγελματικές καταστάσεις που απλώς σας δίνουν μια ψευδαίσθηση ικανοποίησης, όλα πρέπει να τα δείτε από την αρχή, αλλά χωρίς να βιαστείτε αυτές τις μέρες. Μην ξεχνάτε ότι ακόμη δεν έχει γυρίσει σε ορθή πορεία ο κυβερνήτης σας Ερμής.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα σας βοηθά να κάνετε κάποιους διαχωρισμούς στο μυαλό σας και να δείτε κάποιες καταστάσεις με έναν πιο αποστασιοποιημένο και πιο αντικειμενικό τρόπο, ειδικά αυτές που αναφέρονται σε φίλους, συνεργάτες και στόχους. Σήμερα ολοκληρώνεται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, που για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο αφορούν στο να δείτε με ένα τελείως διαφορετικό και πιο λογικό ή ψυχρό τρόπο τις σχέσεις σας με τους άλλους, να τις ιεραρχήσετε όπως πρέπει και να επιλέξετε αυτές που είναι πραγματικά ωφέλιμες για σας. Ειδικά στην επαγγελματική σας ζωή θα πρέπει να δείτε τα πράγματα χωρίς τους συνήθεις συναισθηματισμούς σας. Μια δύσκολη συνθήκη με κάποιο συνεργάτη δεν πρέπει να σας βγάζει από τον δικό σας στόχο ή μια συνθήκη όπου κερδίζει μόνο η άλλη πλευρά δεν μπορεί να είναι συμφέρουσα για σας. Αργά και σταθερά θα καταφέρετε φέτος να κάνετε τους διαχωρισμούς που πρέπει.

Λέων

Η πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου φέρνει τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Για σας ο Κρόνος αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών και ο Ουρανός μέσα στον τομέα της καριέρας και αναμένεται με κάποιο τρόπο να σας ανοίξει τα μάτια σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σας. Συνεργασία ή αυτονομία; Έλεγχος από τους άλλους ή έλεγχος μόνο δικός σας; Ή μήπως κάτι βλέπετε λάθος και χάνετε το πνεύμα της συντροφικότητας και της συνεργασίας προκειμένου να έχετε την ευθύνη και τον έλεγχο που πρέπει. Είναι πολλά αυτά τα ερωτήματα και σίγουρα δεν χρειάζεται να τα απαντήσετε τώρα. Θα πάρετε τον χρόνο σας και μέσα στη χρονιά οι απαντήσεις θα έρθουν. Άλλωστε τώρα θα ήταν λάθος να πάρετε μια εσπευσμένη απόφαση. Σήμερα χρειάζεται περισσότερο προσοχή σε μια μέρα που έχει εκπλήξεις. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ακόμη ανάδρομο φαινομενικά Ερμή μέχρι τις 3/2 και οι βιαστικές αποφάσεις δεν ευδοκιμούν.

Παρθένος

Σήμερα ολοκληρώνεται η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου που ενεργοποιεί το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, την κύρια όψη της περσινής χρονιάς και ως ένα βαθμό και της φετινής. Για σας αυτή η Νέα Σελήνη σας οδηγεί σε ακραίες επιλογές, κυρίως σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, αλλά και τις πεποιθήσεις, τις αντιλήψεις και τα πιστεύω σας. Ίσως νιώθετε ότι σε ένα εργασιακό περιβάλλον δεν σέβονται αυτά που πιστεύετε ή εσείς νιώθετε ότι κάνετε εκπτώσεις σε σχέση με αυτό που ονειρεύεστε να κάνετε. Μέσα σε αυτή τη χρονιά λοιπόν θα διαπιστώσετε ότι, αν δεν φοβηθείτε να πάρετε κάποιο ρίσκο, μπορείτε πραγματικά να δουλέψετε στην ιδανική δουλειά για σας. Ή μπορεί να πάρετε το ρίσκο στην ήδη υπάρχουσα και να κάνετε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο τα πράγματα, χωρίς να σας επηρεάζουν οι κριτικές ή οι απόψεις των άλλων. Όλα αυτά όμως με σκέψη, σύνεση και σίγουρα χωρίς βιασύνες. Πόσο μάλλον τώρα που είναι ακόμη ανάδρομος ο κυβερνήτης σας Ερμής.

Ζυγός

Σήμερα ολοκληρώνεται η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου, ακριβώς την πρώτη μέρα του στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Μπορεί να προκύψει μια πρόκληση και να πρέπει να πάρετε μια απόφαση, ίσως να αποκαλύψετε κάποια πράγματα που ίσως κρατούσατε μυστικά ακόμη κι από πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αρχίσετε να βγάζετε τα μυστικά σας σε κοινή θέα. Απλώς επιλεγμένα σε κάποιο άτομο για να του δείξετε πόσο το εμπιστεύεστε. Από την άλλη, μπορεί να ανακαλύψετε κάποια πράγματα που αφορούν στην οικονομική διαχείριση, είτε στο σπίτι είτε στην εταιρεία που εργάζεστε, που μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις ή να σας πιέσουν.

Σκορπιός

Σήμερα ολοκληρώνεται η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου που ενεργοποιεί το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Για σας τους Σκορπιούς το θέμα αφορά το κομμάτι της οικογένειας, της συμβίωσης, των σχέσεων, των επαγγελματικών συνεργασιών και της δικής σας ελευθερίας. Ίσως μέσα στη χρονιά να πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την πορεία μιας συμβίωσης ή συνεργασίας ή μπορεί να προκύψουν σε οικογενειακό επίπεδο κάποιες αλλαγές που ίσως δεν τις περιμένατε. Όλο αυτό επίσης μπορεί να σχετίζεται και με ένα ακίνητο. Τα σενάρια είναι πολλά και η σημερινή, όπως και η αυριανή μέρα, μπορεί να σας δώσουν μια γεύση του τι μπορεί να ακολουθήσει. Σε κάθε περίπτωση, ο γνώμονας πρέπει να είναι η δική σας ευτυχία, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τις επιλογές σας.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ολοκληρώνεται σήμερα την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου, δημιουργώντας έντονες όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό. Αυτή η Νέα Σελήνη σάς καλεί να δείτε πώς αξιοποιείτε και πώς ξοδεύετε γενικότερα τον χρόνο σας στην καθημερινότητα σας. Μήπως αναλώνεστε σε σκέψεις, καταστάσεις και ανθρώπους που απλώς αποτελούν χάσιμο πολύτιμου χρόνου; Μήπως πρέπει να κάνετε οικονομία χρόνου και να τον αφιερώσετε είτε στον εαυτό σας, τις ανάγκες της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, της δουλειάς σας, από το να εξυπηρετείτε απλά άλλους ή να χάνετε χρόνο αναμασώντας καταστάσεις από το παρελθόν που δεν αλλάζουν. Σε όλα αυτά δεν θα βρείτε απαντήσεις σε μια νύχτα, αλλά μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να έχετε βρει τον τρόπο να αλλάξετε τις καθημερινές σας ρουτίνες.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται σήμερα και ενεργοποιεί για ακόμη μια φορά το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Ακόμη μια χρονιά που ο κυβερνήτης σας Κρόνος φαίνεται ότι διευθύνει τα πράγματα. Για σας τους Αιγόκερους μπορεί αυτή η Νέα Σελήνη αρχικά να προκαλέσει ένα μεγαλύτερο χάος στην τακτική και επιμελή ζωή σας που όλα λειτουργούν υπό έλεγχο. Αυτόν ακριβώς τον έλεγχο διαταράσσει ο Ουρανός στην κόντρα του με τον κυβερνήτη σας. Και μολονότι αρχικά μπορεί να νιώσετε να χάνετε την αυτοπεποίθηση σας, στην πορεία θα διαπιστώσετε ότι όλα αυτά γίνονται για να έχετε τελικά πραγματικά περισσότερο έλεγχο στη ζωή σας. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή εδώ είναι η αυστηρή κριτική απέναντι στους άλλους, ακόμη και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην δραματοποιείτε καταστάσεις και αποκτήστε μια πιο ψύχραιμη και αποστασιοποιημένη προσέγγιση στα πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 3/2, οπότε πολλά θα αλλάξουν μετά.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας πραγματοποιείται σήμερα και ενεργοποιεί το τετράγωνο του μοντέρνου κυβερνήτη σας Ουρανού με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σας Κρόνο κι όπως φαίνεται περισσότερο από όλους θα απασχολήσει πολύ περισσότερο εσάς. Τα σενάρια του πώς εκδηλώνεται αυτή η Νέα Σελήνη είναι πολλά. Σίγουρα αφορά πολύ στην εξέλιξη οικογενειακών και επαγγελματικών θεμάτων και τα όρια σας στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αν λοιπόν προσπαθούσατε να κάνετε μονίμως τα χατίρια των άλλων, είτε είναι η οικογένεια, είτε ο-η σύντροφος, είτε οι συνεργάτες και οι δικές σας ανάγκες και επιθυμίες έμεναν ακάλυπτες, με τη Νέα Σελήνη θα αρχίσετε να κάνετε τη δική σας επανάσταση. Φυσικά και δεν θα γίνει σε μια μέρα, αλλά μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχετε καταφέρει να αλλάξετε τις συνθήκες και να είναι πιο κοντά σε αυτό που ονειρεύεστε. Αν λοιπόν θέλατε να φύγετε στο εξωτερικό, αλλά σας κρατούσε δέσμιους η οικογένεια ή μια σχέση, μπορεί φέτος να αποφασίσετε να πάτε κόντρα στις επιθυμίες των άλλων και να δείτε τις δικές σας.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται σήμερα και ενεργοποιεί το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό μέσα σε ένα πλαίσιο ανάδρομου Ερμή. Για σας τους Ιχθύς η Νέα Σελήνη έχει να κάνει με τη δύναμη του λόγου και της σκέψης στη ζωή σας, την επικοινωνία με τους άλλους και πόσο τελικά καταφέρνετε να πείτε αυτό που θέλετε ή νιώθετε ότι αυτολογοκρίνεστε για να γίνετε αποδεκτοί κι επίσης με τα όρια που βάζετε σε αυτά που δίνετε. Σε καμία περίπτωση δεν έχετε έρθει σε αυτό τον πλανήτη για να θυσιάζετε εσείς τη ζωή σας προκειμένου να χαίρονται οι άλλοι. Αν λοιπόν νιώθετε ότι επιβαρύνετε τον εαυτό σας φορτώνοντας τον συνέχεια με τις ανάγκες των άλλων, είναι η κατάλληλη χρονιά για να δουλέψετε περισσότερο στα όρια σας και την αυτοεκτίμηση σας. Επίσης, είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε πώς μπορείτε να διευκολύνετε τη ζωή σας αξιοποιώντας τις τεχνολογίες ή την πρόοδο της επιστήμης. Καθώς η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα σε ένα μυστικό και κλειστό περιβάλλον του ωροσκοπίου σας, μπορεί να έχετε κι ένα παρασκήνιο αυτές τις μέρες, αλλά και τάση για παρεξηγήσεις.

Πηγή: Asibiliou.gr

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Eτοιμαστείτε να περάσετε μια μέρα γεμάτη χαρούμενες στιγμές που θα θυμάστε για καιρό!

ΤΑΥΡΟΣ

Είτε πρόκειται για μια οικογενειακή επανένωση, μια συνάντηση μεταξύ φίλων, ένα είναι σίγουρο, ότι κάτι τέτοιο χρειάζεστε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αφήνετε τα οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν να σας κάνουν να απελπίζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας θρέφει και σας γεμίζει πραγματικά.

ΛΕΩΝ

Μετά από πολλή δουλειά και προσπάθεια είστε έτοιμοι να γιορτάσετε τη νίκη σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που επιθυμείτε τώρα είναι να λάβετε την απαραίτητη αναγνώριση και το σεβασμό από τους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Βρείτε τρόπους για να δείξετε τα επιτεύγματά σας στα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πιθανότητες είναι υπέρ σας για να πετύχετε ό,τι θέλετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρείτε την άνεση του σπιτιού σας ή βγείτε για μια βόλτα στη φύση, και περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν τα συναισθήματά σας ή κάποιο άλλο άτομο ελέγχουν τη ζωή σας τώρα, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να απελευθερωθείτε από αυτά τα «δεσμά»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα κοντινά σας πρόσωπα χρειάζονται την αγάπη σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Η θέλησή σας θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια σήμερα, και ποιος σας πιάνει!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X