Show Biz

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στέλνει μήνυμα για τον κορονοϊό θηλάζοντας τον γιο της! (pic)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στέλνει μήνυμα για τον κορονοϊό θηλάζοντας τον γιο της! (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι από τις γυναίκες που στηρίζουν τον δημόσιο θηλασμό (και καλά κάνει) και μέσω του Instagram προσπαθεί να δείξει στον κόσμο πως τίποτα δεν πρέπει να μας κάνει να ντρεπόμαστε αφού είναι στη φύση μας.

Αυτή τη φορά η γνωστή ηθοποιός θέλησε να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα για όλα αυτά που συμβαίνουν με τον κορονοϊό και παράλληλα μας έδειξε πως μένει σπίτι και θηλάζει τον πανέμορφο γιο της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έγραψε:

«Μένουμε σπίτι! Χρειάζεται να είμαστε δυνατοί, ενωμένοι, υπεύθυνοι, ψύχραιμοι και αισιόδοξοι αλλά όχι ελαφρόμυαλοι.. Όλοι μας έχουμε κάτι να μάθουμε μέσα από αυτήν την πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση. Είναι βέβαιο ότι μια γείωση τη χρειαζόμασταν.. Ας το δούμε σαν μια ευκαιρία αυτόβελτίωσης και ενδοσκόπησης.. Ας το πάμε μέρα τη μέρα. Ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προστατεύοντας και εμάς και τα παιδιά μας και τους ανθρώπους που μας χρειάζονται. Χωρίς πανικό. Με θάρρος και ΑΓΑΠΗ».

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🔸🔸Μένουμε σπίτι.🔸🔸 Χρειάζεται να είμαστε δυνατοί, ενωμένοι, υπεύθυνοι,ψύχραιμοι και αισιόδοξοι αλλά όχι ελαφρομυαλοι.. Όλοι μας έχουμε κάτι να μάθουμε μέσα από αυτήν την πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση. Είναι βέβαιο ότι μια γείωση τη χρειαζόμασταν.. Ας το δούμε σαν μια ευκαιρία αυτόβελτίωσης και ενδοσκοπισης.. Ας το πάμε μέρα τη μέρα. Ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προστατευοντας και εμας και τα παιδιά μας και τους ανθρωπους που μας χρειάζονται. Χωρίς πανικό. Με θάρρος και ΑΓΑΠΗ.🙏 #μένουμε_σπίτι #μαζιθατακαταφέρουμε #staystrong #stayhome #staysafe #breastfeedingmybaby #littlepikou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) στις

 

Δείτε ακόμη: Κώστας Κοκκινάκης: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X