Show Biz

Κατερίνα Ζαρίφη: Το ξέσπασμα μέσω Instagram

Κατερίνα Ζαρίφη: Το ξέσπασμα μέσω Instagram
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Ζαρίφη μπορεί να είναι από τους ανθρώπους που έχουν άπλετο χιούμορ και πάντα να μας κάνει να γελάμε, αλλά υπάρχουν ορισμένες φορές που παίρνει το σοβαρό ύφος της.

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια του OPEN θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια εικόνα που σοκάρει και ξέσπασε για αυτό που είδε στο Instagram.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανήρτησε μια φωτογραφία που προβλήθηκε στα διεθνή μέσα πριν από λίγες μέρες, όπου δείχνει έναν αστυνομικό να είναι αναβάτης σε άλογο και να έχει στο πλευρό του έναν άστεγο αλυσοδεμένο και να τον μεταφέρει στο τμήμα.

Η παρουσιάστρια έγραψε πως σιχάθηκε το πετσί της μετά από αυτή την εικόνα και πως το χρώμα, το σχήμα το σώματος αλλά και η σεξουαλική προτίμηση ενός ανθρώπου μπορούν να του κοστίσουν μέχρι και τη ζωή του.

Δυστυχώς!

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Θα μπορούσε να είναι ένα πλάνο από την ταινία 12 χρόνια σκλάβος. Είναι όμως μια φωτογραφία τραβηγμένη πριν λίγες μέρες στην Αμερική. Ένας 43 άστεγος στο Τέξας μεταφέρεται αλυσοδεμένος στο Αστυνομικό Τμήμα. Σιχάθηκα το πετσί μου. Το περίβλημα μου. Γιατί στον κόσμο σήμερα το πετσί σου καθορίζει την ζωή σου, την ελευθερία σου, την επιβίωση σου. Το χρωμα σου το σχήμα σου η σεξουαλικη σου προτίμηση μπορούν να σου στοιχίσουν την ζωή σου. #fuckTrump #fuckracists

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zArIfIoUs🐝 (@zarifious) στις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X