Fragilemag

Μαρίνα Σάττι – “Ζάρι” | Σουβλάκια και Ηρώδειο

Μαρίνα Σάττι – “Ζάρι” | Σουβλάκια και Ηρώδειο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μαρίνα Σάττι – Πινελιές trap και world ήχων, σουβλάκια, Ηρώδειο, τουρίστες μεσαίου εισοδήματος, το δικό μας Μπόλιγουντ. Αυτά είδαμε, αυτά ακούσαμε στο τραγούδι “Ζάρι”.

Μετά το φιάσκο της περσινής συμμετοχής στη Eurovision η χώρα μας κατεβαίνει στο διαγωνισμό με νέα λογική. Χθες έγιναν τα αποκαλυπτήρια του βίντεο κλιπ του κομματιού. Μαρίνα Σάττι, η νεαρή τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στo Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024.

Η Μαρίνα Σάττι έχει δηλώσει: «Μου έχει ξαναγίνει πρόταση. Φέτος είναι η τρίτη χρονιά. Δεν ξέρω τι άλλαξε, σκέφτηκα ότι αργά ή γρήγορα θα γινόταν. Νιώθω ότι είναι κάτι που μπορώ να το διαχειριστώ, δεν έχω άχγος. Μοιάζει με τα ταξίδια που κάνω, που παίζουμε σε φεστιβάλ, γνωρίζουμε ανθρώπους από άλλες χώρες. Έτσι το φαντάζομαι. Θα δείξει αν είναι έτσι. Ανυπομονώ. Αν μπω στη διαδικασία να το σκεφτώ σαν διαγωνισμό, δεν υπάρχει, θα με αγχώσει».

Το βιντεοκλίπ για το τραγούδι γυρίστηκε με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε στην ΕΡΤ για την προετοιμασία της , δύο μήνες πριν από τον διαγωνισμό…

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X