Show Biz

Νατάσα Παζαΐτη -Καραμανλή: Σε ταβέρνα στα Τρίκαλα με το γιο της

Νατάσα Παζαΐτη -Καραμανλή: Σε ταβέρνα στα Τρίκαλα με το γιο της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τρίκαλα: Η Νατάσα Παζαΐτη πήγε με το γιο της, Αλέξανδρο, σε ταβέρνα στα Τρίκαλα, όπου βρίσκεται το χωριό της.

Η Νατάσα Παζαΐτη πέρασε ένα διήμερο στα Τρίκαλα, στον τόπο καταγωγής της, συνοδευόμενη από τον γιο της, Αλέξανδρο Καραμανλή.

Πιο αναλυτικά η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού δείπνησε την Παρασκευή (3/11) το βράδυ, σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής “Μανάβικα”, τα “Μεζεδοκαμώματα”. Στην παρέα τους, ο δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων και ξάδελφός της Τάκης Παζαΐτης με την οικογένεια του, ο εφοριακός Νίκος Παπαδόπουλος.

Όπως αναφέρει το trikalavoice, το Σάββατο (4/11), το πρωί, ξεναγήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη και το απόγευμα ανηφόρισε στο χωριό καταγωγής της, στην Κόρη, στα 1000 μέτρα υψόμετρο, στον Κόζιακα.

Η Νατάσα Παζαΐτη με το γιο της στα Τρίκαλα

«Σπάει» τη σιωπή της η Νατάσα Παζαΐτη: Η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη – «Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν…»

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη η Νατάσα Παζαΐτη «σπάει» τη σιωπή της και εξομολογείται την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της. Με την ευκαιρία, δείτε το σπίτι της στην Ραφήνα με τον Κώστα Καραμανλή.

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή μιλάει για όλα σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, που θα προβληθεί την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της γυναίκας όταν ξύπνησε από την αναισθησία που έβαλε με ταραχή το χέρι της πάνω στο στήθος. Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν της ειδικότητας, που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν “μαμά, σήμερα θα γυρίσεις σπίτι;”. Είμαι καλό παράδειγμα για αυτούς, δεν είμαι κακό. Μου το έχουν συγχωρέσει» αναφέρει στο σχετικό απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X