Show Biz

Νταϊάνα Ρος: Ρίγη συγκίνησης στη βράβευσή της για το έργο ζωής της (video)

Νταϊάνα Ρος: Ρίγη συγκίνησης στη βράβευσή της για το έργο ζωής της (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μοναδικές στιγμές χθες το βράδυ στα American Music Awards. Η Νταϊάνα Ρος, μία από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της γενιάς της, έλαβε βραβείο για τη συνολική προσφορά της στην τέχνη στα πλαίσια της εκδήλωσης.

Αποτελεί μία γυναίκα και μία καλλιτέχνη σύμβολο για πλήθος κόσμους και χθες, στα 73 της χρόνια έλαβε ίσως το σημαντικότερο βραβείο της καριέρας της. Ωστόσο όχι μόνο βραβεύτηκε αλλά έδωσε και ένα ξεχωριστό show στη σκηνή των AMA’s.

Με απίστευτη ενέργεια και δυναμισμό ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε κλασσικές της επιτυχίες, όπως “I’m coming out”, “Take Me Higher” και “Ease on Down the Road”.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε και η στιγμή της απονομής του βραβείου της, με την κόρη της να την προσφωνεί και να την υποδέχεται. Η 73χρονη superstar όχι μόνο ανέβηκε στη σκηνή, αλλά ξεκίνησε να τραγουδά στίχους του “Ain’t no mountain high enough” και κάλεσε τέσσερα από τα εγγόνια της να βρίσκονται μαζί στη σημαντικότερη στιγμή της.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό με την Ρος να επισημαίνει στις ευχαριστήριες δηλώσεις της: «Το βραβείο είναι εξ ολοκλήρου για την αγάπη. Αυτή είναι η οικογένειά μου και στέλνω την αγάπη μου σε κάθε έναν από εσάς-την παγκόσμια οικογένειά μου. Είμαι τόσο ευγνώμων. Σας αγαπώ τόσο πολύ και πιστεύω πως το γνωρίζετε. Σας αγαπώ και θα μείνω σε αυτή την πανέμορφη τιμή που μου κάνετε. Σας ευχαριστώ».

https://platform.twitter.com/widgets.js

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X