Show Biz

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης «λιώνει» για την Γερονικολού!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης «λιώνει» για την Γερονικολού!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι από τους ανθρώπους που προσπαθούν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή αλλά δεν κρύβεται.

Ο ηθοποιός και η Κατερίνα Γερονικολού διατηρούν αρκετό σχέση και είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Από ότι φαίνεται, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης την έχει δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα καθώς είναι παντού με το κορίτσι του.

Σε συνέντευξη του στη Reallife απάντησε στην ερώτηση :«Μα… πάντα και παντού με την Κατερίνα;», λέγοντας:

«Και πάντα και παντού, τι πρόβλημα έχεις εσύ;», απάντησε γελώντας. «Χαίρομαι πολύ που κάνουμε με την Κατερίνα και θέατρο και σινεμά μαζί – λες να έρθει και η τηλεόραση αργότερα; Για την ώρα ολοκληρώσαμε τον πρώτο κύκλο προβών στο δυνατό έργο της εξαιρετικής Μιμής Ντενίση “Από Σμύρνη.., Θεσσαλονίκη” και ξεκινήσαμε γυρίσματα για την ταινία “Για πάντα”, που είναι το νέο μεγάλο στοίχημα μου στον χώρο, αφού κάνω και την παραγωγή».

Συνέχισε λέγοντας για τη σχέση του:
«Από τα χρόνια που με ξέρεις γνωρίζεις πως δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι… εξαγγελίες. Επειδή ξέρω τι άνθρωπος είσαι, θα σου απαντήσω ότι με την Κατερίνα περνάμε τέλεια, είναι ο άνθρωπος μου και, όχι, δεν είναι στα σχέδια μας να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας.Είμαστε εξαιρετικά όπως είμαστε! Αρκέσου σε αυτά γιατί τρέχω για τα γυρίσματα μας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X