Show Biz

Ο πατέρας του Mad Clip «έσπασε» τη σιωπή του: Ξέρω τι συνέβη το μοιραίο βράδυ

Ο πατέρας του Mad Clip «έσπασε» τη σιωπή του: Ξέρω τι συνέβη το μοιραίο βράδυ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πατέρας του Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, προχώρησε σε σχόλιο αναφορικά με τα πρώτα ευρήματα του πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά, που όρισε η οικογένειά του.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ, γνωρίζει τη συνέβη τη μοιραία νύχτα στο παιδί του, αλλά και για το τι ενημέρωση έχει λάβει από την αστυνομία.

Ερωτώμενος για τι του έχει πει η αστυνομία, σημείωσε: «Τίποτα, τίποτα, τίποτα. Δεν ξέρω τίποτα, εμένα δεν με έχει ενημερώσει η αστυνομία, παρόλο που έχω κάνει την καταγγελία στην ελληνική αστυνομία δεν έχω καμία απάντηση».

Σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του παιδιού του, επεσήμανε πως «έχω καταλάβει, αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα».

Όσον αφορά στο τι έχει γίνει με τον σταυρό και το κινητό του Mad Clip, που η οικογένειά έχει καταγγείλει πως αγνοούνται μετά το τροχαίο, ο ίδιος σημείωσε πως «δεν είμαι ενημερωμένος εγώ από την Ελληνική Αστυνομία».

Να τονιστεί, πάντως, πως οι Αρχές έχουν αναφέρει πως βρέθηκαν εντός του οχήματος, που είχε υποστεί σημαντικές ζημιές.

Ερωτώμενος για το γιατί πιστεύει ότι δεν έχει ενημερωθεί, απάντησε: «Δεν ξέρω δεν το γνωρίζω αυτό. Και το παράδοξο είναι πώς ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκεί τον φάκελο βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X