Show Biz

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός συνδυάζει τον Χριστό με τον Βούδα

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός συνδυάζει τον Χριστό με τον Βούδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, Βάνα Μπάρμπα μίλησε για την πίστη της στον Θεό αλλά και στη σχέση της με τον Βούδα.

“Τα αγαπημένα μου αντικείμενα στο σπίτι είναι ένα καντηλέρι και ένας Βούδας που έχω αγοράσει όταν ήρθα στην Αθήνα. Εγώ παίρνω πράγματα που αγαπώ σημειολογικά. Σε μία γωνιά έχω ένα καντηλάκι με πολύ ωραίες παλιές εικόνες. Συνδυάζω τον Χριστό με τον Βούδα γιατί το σημαντικό είναι να πιστεύεις.

Το κομμάτι της πιστής είναι πολύ σημαντικό, το που πιστεύει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Εγώ προσωπικά πιστεύω στον Χριστό πάνω απ’ όλα, αλλά για μένα ο Βούδας είναι μία από τις πιο σημαντικές φιλοσοφίες”, δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα στην κάμερα της εκπομπής “Happy day”.

Μάλιστα ετοιμάζεται όπως δήλωσε να φύγει στο εξωτερικό με την κόρη της για σπουδές. “Φεύγω με την Φαίδρα στην Αμερική για να δούμε πανεπιστήμια. Θέλει να περάσει σε κάποιο πανεπιστήμιο εδώ και μετά να πάμε έξω. Άλλωστε για μένα είναι πολύ μικρή και δεν θέλω να φύγει.

https://youtu.be/zftDWawpEG8

Η Φαίδρα μου λέει να βρω έναν σύντροφο, αλλά εγώ θα πάω μαζί της πανεπιστήμιο. Μου λείπει ένας άνθρωπος να μπορώ να αγαπήσω και να θαυμάσω! Αφού δεν θαυμάζω κάποιον, προτιμώ μόνη!”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X