Show Biz

Power of Love: Απίστευτες αποκαλύψεις για την Κατερίνα

Power of Love: Απίστευτες αποκαλύψεις για την Κατερίνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πάλι έγινε ο κακός χαμός στο Power of Love!

Όπως έχει γνωστό, η Κατερίνα Σαββοπούλου έχει αποχωρήσει από το σπίτι της αγάπης καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με την υγεία της και δεν μπορούσε να μείνει άλλο στην Τουρκία.

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε πως η Κατερίνα δεν μπήκε στο σπίτι και τότε οι παίκτες έκαναν τις αποκαλύψεις τους.

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο, η Κατερίνα του την έπεσε μόλις χώρισε με τον Bill ενώ η ίδια πάλι είχε εξομολογηθεί πως ο Τζόνι της την έπεφτε. Όλο το σπίτι, με λίγα λόγια αποφάσισε να αποκαλύψει τα «άπλυτα» της κοπέλας μόλις έφυγε και πριν δεν μίλαγε κανείς. Σε αυτό που συμφωνούν, σχεδόν όλοι οι παίκτες, είναι πως είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Παύλο Παπαδόπουλο και πως δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμη.

Η Μαρία Μπακοδήμου έμεινε άφωνη με τις αποκαλύψεις που έκαναν οι παίκτες του Power of Love για τη συμπαίκτρια τους.

Να θυμίσουμε πως η Κατερίνα είχε μιλήσει τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου είπε:

«Είχα κάνει μια επέμβαση στις αρχές του παιχνιδιού, η οποία δεν πήγε καλά. Είχα επιπλοκές, είχα αιμορραγία, λόγω άγχους, στρες και πίεσης. Προσπαθούσα να έρθω Αθήνα να κάνουμε τις εξετάσεις. Το είχα κλείσει και μου το ακύρωναν μετά. Αυτό έγινε χειρότερο, ήμουν στα γυρίσματα με αιμορραγία. Εγώ ζητούσα να φύγω για να κάνω την επέμβαση. Αυτό έγινε χειρότερο προς το τέλος. Τώρα έχω έρθει Ελλάδα, έφυγα τελευταία στιγμή γιατί δεν πήγαινε άλλο. Το έλεγα, το ξαναέλεγα και δεν με ακούγανε. Πήγα σε νοσοκομείο μια φορά και μου έκαναν μια εξέταση επιφανειακή. Είχα αιμορραγίες στα γυρίσματα. Δεν πήγαινε άλλο και έφυγα. Δεν τρώγαμε καλά. Τρώγαμε συγκεκριμένα πράγματα. Δεν έχω αντίγραφο του συμβολαίου. Το είχα υπογράψει βεβιασμένα»

Δείτε το απόσπασμα από το σπίτι του Power of Love:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X