Show Biz

Power of Love: Μεγάλη ένταση στο σπίτι και αποκαλύψεις

Power of Love: Μεγάλη ένταση στο σπίτι και αποκαλύψεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Power of Love επέστρεψε φέτος με άγριες διαθέσεις και είδαμε τους παίκτες να νοιάζονται περισσότερα για ίντριγκες και χρήματα παρά για έρωτες και λουλούδια.

Από την αρχή του κοινωνικού πειράματος (έτσι το αποκαλεί η Μπακοδήμου, δε φταίω), οι παίκτες ήξεραν πως να παίξουν το παιχνίδι και η μι κόντρα διαδεχόταν την άλλη με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές εντάσεις, φωνές και έντονοι τσακωμοί.

Παίκτες έφυγαν, παίκτες επέστρεψαν, αλλά όλοι κατάφεραν να κάνουν αίσθηση καθώς συμμετείχαν σε κάποια κλίκα ή προσπάθησαν να ταράξουν τα νερά.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος είναι ένας παίκτης που έχει φανατικούς θαυμαστές και φανατικούς haters και ο εκρηκτικός του χαρακτήρας έχει προκαλέσει πολλές φορές εντάσεις.

Ο παίκτης  προσπάθησε να έρθει πιο κοντά με τη Χριστίνα και με την επιστροφή θέλησε να δείξει στο κορίτσι πως είναι εκεί για εκείνη… αλλά ξαφνικά άλλαξαν όλα και έγινα Κέρβερος με τις αποκαλύψεις που έγιναν.

Η Εσμέ αποκάλυψε μπροστά σε όλους πως η Ρεγγίνα και η Χριστίνα βρέθηκαν εκτός σπιτιού με Ρουμάνους παίκτες του Power of Love και εκεί ποιος είδε τον Παπαδόπουλο και δεν τον φοβήθηκε;

Σιγά-σιγά άρχισαν να γίνονται αποκαλύψεις στο Power of Love που εξόργισαν τον Παύλο και φώναζε με έντονο ύφος και μάλιστα, μίλησε αρκετά επιθετικά στη Χριστίνα. Οι δυο παίκτριες βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη με παίκτες του ρουμάνικου POL και ο Παύλος δεν γνώριζε πως η κοπέλα του είχε συνάντησε, κάτι το οποίο τον γύρισε τα μυαλά.

Η συμπεριφορά του ήταν αρκετά ακραία και δυστυχώς βλέπουμε για μια ακόμη φορά να προβάλλονται συμπεριφορές που δεν είναι αποδεκτές στον έξω κόσμο. Οι φράσεις «Μη μιλάς εσύ» και «Μόνο εγώ θα μιλάω» όταν υπάρχει κάποιο ζήτημα δεν θα έπρεπε να ακούγονται και ειδικά με επιθετικό τόνο. Η συζήτηση μπορεί να λύσει όλα τα θέματα… Απλά κάποιοι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να ελέγχουν τα νεύρα τους, ειδικά όταν τους βλέπει το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε το περιστατικό στο Power of Love:

https://youtu.be/B1v7d0qM1cc

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X