Show Biz

Ρούλα Ρέβη: Τούρκοι χάκαραν το λογαριασμό της στο instagram!

Ρούλα Ρέβη: Τούρκοι χάκαραν το λογαριασμό της στο instagram!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θύμα χάκερ έπεσε η Ρούλα Ρέβη στο Instagram, καθώς επιτήδειοι από την Τουρκία κατάφεραν να χακάρουν το λογαριασμό της! Δεν είναι πρώτη φορά που συναντάμε τέτοιο φαινόμενο καθώς και άλλοι Έλληνες celebrities έχουν βρεθεί στην ίδια δύσκολη θέση.

Τόσο ο Γιώργος Χρανιώτης, όσο και η Ευγενία Σαμαρά δημοσίευσαν στα instastories το εξής μήνυμα: «Έχουν χακάρει τον λογαριασμό της Ρούλας Ρέβη και προς το παρόν δεν τον χειρίζεται αυτή. Προσπαθεί να βρει μια λύση και να αποκτήσει πρόσβαση, οπότε μέχρι τότε μην απαντάτε σε τίποτα».

Μάλιστα η ίδια η φωτογράφος έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ».

https://www.facebook.com/roula.revi.7/posts/10156565658533749?__xts__%5B0%5D=68.ARAkPGrXurxlZ4oOFrd_XyHy8oQN_VPuxdfF5K0cnwT7FW-1DGJY_otap611wITq2C0P1frJtRXNbYnh_hQ92K5594wScytOhsZAm-V8tmkYbFYOcNv_WJUhCsNLLlyPA3h9PZA&__tn__=-R

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X