Show Biz

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: «Καρφώνει» πρώην συμπαίκτη της και μιλά για τις προσβολές που έχει δεχτεί

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: «Καρφώνει» πρώην συμπαίκτη της και μιλά για τις προσβολές που έχει δεχτεί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι μια από τις παίκτριες του φετινού MasterChef που ξεχώρισαν.

Η παίκτρια που κατάφερε να φτάσει τελικό δέχτηκε πληθώρα αρνητικών σχολίων μέσω των social media εξαιτίας του εκρηκτικού χαρακτήρα της και αφού βγήκε από το παιχνίδι βρέθηκε αντιμέτωπη με αυτά.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος και μίλησε για τα σχόλια που δέχτηκε μέσα από τα socila media, λέγοντας:

«Έχω ακούσει μέχρι και «πες μου έναν λόγο που ίσιωσες τα μαλλιά σου σήμερα, αφού έτσι κι αλλιώς θα πεθάνεις αύριο» ή «είσαι αχώνευτη». Τους ενοχλεί το παραμικρό, γιατί απλά είμαι εγώ. Με βρίζουν γιατί δεν τους αρέσουν τα δόντια μου, τα μαλλιά μου, μου λένε να πάθω καρκίνο, να μην κάνω παιδιά, να μην έχω λεφτά, να με θάψουν. Τους ενοχλούν τα πάντα. Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στο προφίλ ενός ανθρώπου και να κάτσω να τον βρίσω. Τι κέρδος θα έχω, θ’ απαλύνει την ψυχή μου;».

Μάλιστα, η παίκτρια πέταξε και το «καρφί» της για τον πρώην συμπαίκτη της, Σταμάτη Κωβαίο, όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν άνθρωποι που απομακρύνθηκαν από κοντά της ή αν άλλαξαν συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Υπήρχαν άνθρωποι που όταν τα έμαθαν αυτά, για δικό τους καλό, απομακρύνθηκαν όταν έγραφαν οι κάμερες. Ο Σταμάτης είχε κάποια αλλαγή όταν μπήκαν οι παίκτες και μετά. Το είχε πει και ο Παντελής και ο Ζαχίρ ότι άρχισε να τους πλαισιώνει πιο πολύ, ώστε να φανεί καλύτερη η εικόνα του προς τα έξω. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω. Με τον Ζαχίρ μέσα στο παιχνίδι έκανα παρέα, αλλά δεν ήμουν η κολλητή του. Δεν γινόταν να βγω στην κάμερα και να αγαπήσω τον Ζαχίρ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X