Show Biz

Σταρ Ελλάς 2018 στέφτηκε η Ιωάννα Μπέλλα και παίρνει την εκδίκησή της (vids&pics)

Σταρ Ελλάς 2018 στέφτηκε η Ιωάννα Μπέλλα και παίρνει την εκδίκησή της (vids&pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα Καλλιστεία Σταρ Ελλάς επέστρεψαν στην ελληνική τηλεόραση και στο Μακεδονία TV.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς Καλλιστεία 2018 Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και είδαμε την Ιωάννα Μπέλλα, η οποία πήγε στο Greece’s Next Top Model, και έγινε το «μαύρο πρόβατο», να σαρώνει στις διακρίσεις, όχι μόνο της κριτικής επιτροπής, αλλά και του ίδιου του τηλεοπτικού κοινού, που της έδωσε το δικό του, προσωπικό βραβείο.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς και πριν ανακοινωθούν οι 10 φιναλίστ που θα διεκδικούσαν τους τρεις βασικούς τίτλους, η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη ανακοίνωσε τρεις επιμέρους διακρίσεις.

Μία εξ αυτών αφορούσε στη βράβευση της διαγωνιζόμενης εκείνης που ξεχώρισε το τηλεοπτικό κοινό και αυτή ήταν η Ιωάννα Μπέλλα.

Έπειτα από μία μακριά τηλεοπτική βραδιά η Νικολέτα Ράλλη ανακοίνωσε πώς Σταρ Ελλάς 2018 στέφεται  – η Ιωάννα Μπέλλα.

Η 22χρονη από την Βέροια είναι ικανή και να κάνει πασαρέλα και να φορέσει το στέμμα και να βρεθεί σε έναν διεθνή διαγωνισμό εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Όλες οι εστεμμένες της βραδιάς

  • Ιωαννα Μπελλα – STAR HELLAS 2018
  • Μαρια Λεπιδα – MISS HELLAS 2018
  • Αγγελικη Μαυρομματη – MISS YOUNG 2018
  • Αναστασια Καλογερη – 1st RUNNER UP STAR HELLAS 2018
  • Μαρινα Γρηγοριου – 1st RUNNER UP MISS HELLAS 2018
  • Πενυ Μεταξα – 1st RUNNER UP MISS YOUNG HELLAS 2018

Η Ιωάννα Μπέλλα και οι πλαστικές επεμβάσεις

Έγινε ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα των ημερών όχι όμως με τον ευχάριστο τρόπο που η ίδια θα ήθελε. Η συμμετοχής της στο Greece’s Next Top Model έγινε viral για τους λάθος λόγους και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για το πόσο σκληρό μπορεί να γίνει το reality μόδας και μοντέλων.

Η Ιωάννα Μπέλλα, εμφανίστηκε στην πρώτη audition του reality και έκανε την έναρξή του να συζητηθεί πολύ. Η εντυπωσιακή 22χρονη, με τα πανύψηλα πόδια που, τουλάχιστον στον τρόπο με τον οποίο εμφανίστηκε, εντυπωσίασε τους κριτές, αλλά μόνο στην αρχή γιατί όταν πλησίασε πιο κοντά στους κριτές αυτό άλλαξε καθώς η ίδια είχε “αλλάξει”.

H πρώην αθλήτρια του βόλεϊ, η οποία αναγκάστηκε να σταματήσει το άθλημα λόγω ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού με βάρη που χρειάστηκε πολύ χρόνο και φυσιοθεραπείες για να ιαθεί, έπεσε θύμα των αισθητικών παρεμβάσεων που έκανε τόσο στο πρόσωπό της όσο και στο σώμα της.

Ποια είναι η Ιωάννα 

Όμως η Ιωάννα Μπέλλα δεν είναι άγνωστη, αφού ήδη εργάζεται ως μοντέλο και ανήκει σε γνωστό πρακτορείο, ενώ πριν γίνει μοντέλο, εργάζονταν ως make up artist της Άννας Βίσση και της Ελένης Φουρέιρα.

Είναι κόρη γνωστού βιομηχάνου κρέατος που έχει σφαγεία στη Βέροια και 200 κρεοπωλεία σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και παλαιότερα άρθρα αναφέρουν πως μεγάλωσε σαν μικρή πριγκίπισσα.

Επίσης αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα είδε πως η επέμβαση που έχει κάνει στα χείλη της, δημιουργεί προβλήματα στην καριέρα της, αφού η ίδια πριν λίγους μήνες είχε εξομολογηθεί στις κάμερες στην εκπομπή Oοh La La της Σάσας Σταμάτη πως ξέρει πως χάνει δουλειές λόγω των χειλιών της.

Η δε Μπέλλα έχει μια θλιβερή ιστορία που συνδέεται με τα τατουάζ στα πόδια της που γράφουν “Όταν χάνεις τα πάντα μπες και ξαναπαίξε”.

https://www.youtube.com/watch?v=g4qbwdPzpV8

‘Έπαιζα βόλεϊ από τα επτά μου. Στην αρχή στον Ποσειδώνα Βέροιας και, μετά, στα 15 μου, στον Ηρακλή και στα κλιμάκια της εθνικής ομάδας, με την μαμά μου να με πηγαινοφέρνει στις προπονήσεις. Μάλιστα με είχε δει ένας μάνατζερ από την Ρωσία και μου κανόνιζε να πάω να αγωνιστώ στο εκεί πρωτάθλημα.

Παρότι ήμουν μόλις 45 κιλά, στα όρια της νευρικής ανορεξίας, που σήμαινε ότι έπρεπε να κάνω άμεσα ενδυνάμωση, του άρεσε τόσο η τεχνική μου όσο και ο σωματότυπός μου αφού έχω σωστές αναλογίες, ψηλά πόδια και είμαι παντού γυμνασμένη. Λίγες εβδομάδες πριν φύγω, στα πλαίσια της προετοιμασίας με την εθνική ομάδα εφήβων στο Σουφλί, ήμασταν στο γυμναστήριο μαζί με το αντρικό τμήμα και κάναμε βάρη. Ο προπονητής μου έλειπε. Κάποιος μου έβαλε στοίχημα ότι δεν μπορώ να σηκώσω 150 κιλά στη μπάρα. Το δοκίμασα. Και στη δεύτερη επανάληψη ακούστηκε ένα κρακ και έπεσα κάτω.

Έπαθα σπονδυλολίσθηση και ράγισμα στην λεκάνη. Τους επόμενους πέντε μήνες τους πέρασα στο κρεβάτι μιας κλινικής στη Θεσσαλονίκη, ανήμπορη να περπατήσω” είπε η Ιωάννα και συνέχισε με το να εξηγεί πως  “Έκανα τα τατούαζ στα 18 μου, όταν περπάτησα ξανά μετά από ένα χρόνο στο κρεβάτι και στην αναπηρική καρέκλα. Είναι το μότο της ζωής μου”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X