Show Biz

Τζέφ Μπέζος: Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι στη Σίφνο

Τζέφ Μπέζος: Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι στη Σίφνο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο Τζεφ Μπέζος, βρίσκεται στην Ελλάδα και κάνει τις διακοπές του. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας της τεχνολογίας και του λιανικού εμπορίου, ιδρυτής της εταιρείας-κολοσσού Amazon, χαλαρώνει στη Σίφνο, πριν πετάξει για το διάστημα παρέα με την 82χρονη, Ουάλι Φανκ, με πτήση της εταιρείας του Blue Origin στις 20 Ιουλίου.

Ο Τζεφ Μπέζος φαίνεται να επέλεξε το κυκλαδίτικο νησί, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει την ελληνική κουζίνα επισκεπτόμενος γνωστό εστιατόριο της Σίφνου.

Ο ιδρυτής και CEO της Amazon κάνει τις διακοπές του στη χώρα μας με το τεράστιο σκάφος, μήκους 92 ποδιών, του Μπάρι Ντίλερ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τζεφ Μπέζος θα συνεχίσει τις διακοπές του και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων.

 Ποιοι είναι στην παρέα του Μπέζος

Ο Τζεφ Μπέζος, του οποίου η περιουσία ανέρχεται σε 177 δισ. δολάρια, ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά με την σύντροφό του Lauren Sánchez, με την οποία διατηρεί σχέση τα τελευταία χρόνια μετά το διαζύγιό του με την επί χρόνια σύζυγό του Μακένζι Μπέζος.

Μαζί τους ο Αμερικανός κροίσος, σύζυγος της σχεδιάστριας Diane von Fürstenberg Μπάρι Ντίλερ (o γιος τους είναι παντρεμένος με την αδελφή της Μαρί Σαντάλ), ο οποίος έχει πουλήσει και αγοράσει μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ, και ο Άντερσον Κούπερ, ο διάσημος δημοσιογράφος του CNN μαζί με τον σύζυγό του.

Ο Κούπερ ανήκει σε μια από τις πλουσιότερες οικογένειες των ΗΠΑ. Η μητέρα του ήταν η Νεοϋορκέζα καλλιτέχνις, Γκλόρια Βάντερμπιλτ η οικογένεια της οποίας δραστηριοποιείται στη βαριά βιομηχανία, συγκεκριμένα τη σιδηρουργία και είναι αυτοί που κατασκεύσαν από τον 19ο αιώνα το σιδηροδρομικό δίκτυο των ΗΠΑ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X