Show Biz

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Νέα αλλαγή ημέρας για το «Πάμε Πακέτο»;

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Νέα αλλαγή ημέρας για το «Πάμε Πακέτο»;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η αλλαγή, της αλλαγής, ω αλλαγή με την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου! Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για την παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο». Πριν ακόμη κάνει πρεμιέρα είδαμε σημαντικές… αντιδράσεις με την απόφαση των ιθυνόντων του Alpha να αλλάξουν ημέρα και ώρα στη δημοφιλή εκπομπή.

Η παρουσιάστρια δεν το υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο, όμως ανταποκρίθηκε άψογα στο νέο πρόγραμμα και μέχρι στιγμής πάει από το καλό στο καλύτερο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαΐδου τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκε εσωτερικός ντόρος στο κανάλι, καθώς η Βίκυ είχε μία συζήτηση με τους υπευθύνους του καναλιού, που της πρότειναν να επιστρέψει πάλι στην prime-time της Πέμπτης!

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η παρουσιάστρια φρόντισε να τους μεταβιβάσει πως «δεν έχει να σκεφτεί απολύτως τίποτα και δεν έχει να σκεφτεί απολύτως τίποτα, μιας και θεωρεί πως θα ήταν ένα τεράστιο σφάλμα το “Πακέτο” της να άλλαζε στο… καπάκι και πάλι το τηλεοπτικό του ραντεβού με τον κόσμο. Και η αλήθεια είναι, πως έχει απόλυτο δίκιο. Το τηλεπτικό ραντεβού με τους τηλεθεατές πρέπει να έχει μία συνέπεια και μία συνέχεια, αν θες να χτιστεί μία δυνατή σχέση πίστης κι αφοσίωσης».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X