Πολιτική

Σκάνδαλο Novartis: 30 εκατ. μπόνους στους προστατευόμενους μάρτυρες

Σκάνδαλο Novartis: 30 εκατ. μπόνους στους προστατευόμενους μάρτυρες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

O tempora o mores. Στην Ελλάδα πρώην πρωθυπουργοί, πρώην και νυν υπουργοί απειλούν να τους βγάλουν την κουκούλα, να τους βάλουν φυλακή, ίσως και να τους ανασκολόπιζαν αν μπορούσαν, ενώ στην Αμερική αντιθέτως τους επιβραβεύουν με 30 εκατομμύρια δολάρια, γιατί συνέβαλαν αποφασιστικά στην αποκάλυψη του σκανδάλου.

Το ποσό αυτό θα δώσει ως μπόνους, σύμφωνα με την Κυριακάτικη Kontranews, στους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες που αποκάλυψαν το σκάνδαλο της Novartis. Υπενθυμίζεται ότι η πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία θα πληρώσει πρόστιμο, μόνο για την Ελλάδα, 310 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ. Από αυτά τα 30 εκατ. θα δοθούν στους προστατευόμενους μάρτυρες.

Επιπλέον οι ΗΠΑ χορηγούν άσυλο στους τρεις μάρτυρες για να τους προστατεύσουν από τους πολιτικούς που τους απειλούν στην Ελλάδα. Και o tempora o mores στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο (ακόμα και στην Ελβετία όπου είναι η έδρα της πολυεθνικής) θεωρούν πως υπάρχει ένα τεράστιο σκάνδαλο και μόνο στην Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ κάνουν λόγο για σκευωρία, προσβάλλοντας ακόμα και την κοινή νοημοσύνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X