Ελλάδα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον φόνο της Eλένης Τοπαλούδη (vid)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον φόνο της Eλένης Τοπαλούδη (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ξυπνούν μνήμες με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Ρόδου, για το άγριο έγκλημα της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018, από τον 19χρονος τότε Αλβανό και τον 21χρονο Ροδίτη.

Τις λεπτομέρειες από τις τραγικές στιγμές που έζησε η άτυχη φοιτήτρια στα χέρια των δολοφόνων της και είχαν σοκάρει ολόκληρη τη χώρα τον Νοέμβριο του 2018, παρουσίασε χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, οι δολοφόνοι της Ελένης έδρασαν από κοινού και παρά την αντίθετη βούληση της την βίασαν -παράλληλα και διαδοχικά- κάμπτοντας την αντίστασή της με τις σωματικές τους δυνάμεις -ασχολούνταν με πολεμικές τέχνες -, σφίγγοντάς στην τραχηλική χώρα,ενώ παράλληλα την γρονθοκοπούσαν, και την απειλούσαν με μαχαίρι.

Ενώ το μαρτύριο της δεν είχε τέλος, γιατί εκ νέου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις, και όταν αρνήθηκε την χτύπησαν με σίδερο στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί χάνοντας  τις αισθήσεις της και στη συνέχεια τη σκότωσαν, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βούλευμα όπου περιγράφει λεπτό προς λεπτό το μαρτύριο που έζησε η Ελένη Τοπαλούδη.

https://www.youtube.com/watch?v=gKf5aZq5mqc

Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Ο Ερντογάν ζητά τώρα και πυρηνικά

Ερντογάν: Απασφάλισε! «Θα γεμίσω πρόσφυγες την Ευρώπη»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X