Επιλογές

Σπίρτζης: Αν δεν υπήρχε Βαρουφάκης θα έπρεπε να τον εφεύρουμε

Σπίρτζης: Αν δεν υπήρχε Βαρουφάκης θα έπρεπε να τον εφεύρουμε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Αυτή τη χώρα που την κυβερνά η Νέα Δημοκρατία από το 1974 και μετά, το 2015 την άφησαν χωρίς ένα ευρώ στα ταμεία. Τον Φεβρουάριο του ’15, κάθε μέρα συγκεντρωνόμασταν στο γραφείο του κ. Δραγασάκη και ψάχναμε να βρούμε πόρους από τις Περιφέρειες και τους Δήμους για να πληρώσουμε συντάξεις. Αυτά άφησε ο κ. Σαμαράς. Μια χρεοκοπημένη χώρα», δήλωσε ο πρώην υπουργός Μεταφορών και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης στον ΣΚΑΙ.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ντροπή που ένιωσα όταν μια γερμανική εταιρεία δεν δεχόταν να μας επισκευάσει ένα αεροπλάνο για 40.000 ευρώ, επειδή η χώρα ήταν αναξιόπιστη. Δεν θα ξεχάσω ότι δεν γίνονταν επισκευές στις αστικές συγκοινωνίες γιατί δεν είχαμε να πληρώσουμε. Αυτά άφησε ο κ. Σαμαράς», συμπλήρωσε.

«Κι αν δεν υπήρχε Βαρουφάκης, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε, γιατί αυτός οδήγησε την Ευρώπη και τους δανειστές στη σκληρή διαπραγμάτευση και βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια.»

Δείτε ακόμη:

Διαψεύδει το Υπ.Πολιτισμού: «Δεν δώσαμε εντολή σε αστυνομικούς να εισβάλουν στις αίθουσες που έπαιζαν την ταινία »Τζόκερ»»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X