Κοινωνία

Στενές σχέσεις με “νονό” της νύχτας είχε το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στην Ηλιούπολη

Στενές σχέσεις με “νονό”  της νύχτας είχε το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στην Ηλιούπολη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον κόσμο της νύχτας χαρακτηρίζουν τη μαφιόζικη δολοφονία 38χρονου στην Ηλιούπολη στη μέση του δρόμου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε σχέσεις με “νονό” της νύχτας. Ηταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος ήταν άνθρωπος της νύχτας και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Είχε συλληφθεί το 2015 ως υπαρχηγός μιας από τις πιο δραστήριες ομάδες της νύχτας με δράση στα νότια προάστια. Μάλιστα, είχε στενές σχέσεις με επιχειρηματία, σε βάρος του οποίου έγινε απόπειρα δολοφονίας στις 28 Ιουλίου, σε χώρο στάθμευσης στη λεωφόρος Ευελπίδων στη Βούλα.

Tο όνομά του περιλαμβανόταν σε δικογραφία που είχε σχηματιστεί από την Ασφάλεια Αττικής για μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών το 2015, στο οποίο συμμετείχαν και αστυνομικοί.

Οι Αστυνομικές αρχές θεωρούν ότι το περιστατικό αποτελεί άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα ενός “πολέμου” που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό ανάμεσα σε “νονούς” της νύχτας. Επίσης, δεν αποκλείεται η σύνδεση και με τη δολοφονία του 56χρονου Δημήτρη Καπέ-Καπετανάκη πριν από λίγες μέρες στα Βριλήσσια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X