Παρασκήνιο

Στη “μαύρη λίστα” του Μητσοτάκη ο Κώστας Κυρανάκης

Στη “μαύρη λίστα”  του Μητσοτάκη ο Κώστας Κυρανάκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο νεαρός βουλευτής έκανε το μεγάλο λάθος όταν αποφάσισε να τα βάλει με τον Κώστα Σημίτη , ο οποίος είναι ο πιο μεγάλος θαυμαστής του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με αφορμή την επέτειο των Ιμίων ο Κώστας Κυρανάκης που είναι ενταγμένος στον σκληρό πυρήνα της πατριωτικής δεξιάς με ανάρτηση του στο twitter  άφησε βαρύτατες αιχμές για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Σημίτη. «Το βράδυ των Ιμίων ήταν από τις στιγμές της Ιστορίας που κάποιοι ήταν ανεκτικοί σε μια μικρότερη Πατρίδα.

Με τη θυσία τους, Βλαχάκος, Καραθανάσης, Γιαλοψός ύψωσαν εθνικό ανάστημα. Έθεσαν το όριο. Αντέξαμε και σήμερα βήμα-βήμα μεγαλώνουμε την Ελλάδα. Τους το χρωστάμε. Αθάνατοι» , έγραψε χαρακτηριστικά.

Την κυβερνητική απάντηση ανέλαβε να δώσει το Liberal το οποίο είναι ιδιοκτησία του Θανάση Μαυρίδη στενού φίλου του πρωθυπουργού.

Στο άρθρο του ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για «κυρανακισμό» και ουσιαστικά επισημαίνει πως αυτού του είδους οι παρεμβάσεις διαστρέφουν την εικόνα κυριαρχίας, όπως λέει, του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πολιτικό κέντρο.

«Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει από πολιτική θεωρία όσο ελάχιστοι συνάδελφοί του πολιτικοί, ίσως και να μην υπάρχει άλλος βουλευτής που να έχει τη δική του θεωρητική επάρκεια. Γι αυτό και σωστά έχει αναγνωρίσει την ακροδεξιά ως τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο της Νέας Δημοκρατίας.

Μόνο που τα “ατομάκια” που κάνουν νούμερα στο τουίτερ και τα τηλεοπτικά πάνελ δεν είναι ακροδεξιοί. Δεν είναι τίποτα, δεν είναι καν πολιτικά υποκείμενα ώστε να πρέπει κανείς να καταφύγει στην πολιτική θεωρία για να αναζητήσει τρόπους διαχείρισής τους. Είναι του ιδίου φυράματος με αυτούς που φόρεσαν προβιές και επιχείρησαν να καταλάβουν το αμερικανικό Καπιτώλιο επειδή τους το είπε ένας τύπος σαν τον Τραμπ. Δεν έχουν φέρει ούτε μία ψήφο στη Νέα Δημοκρατία, για να εκλεγούν πλιατσικολόγησαν από το ρεύμα που δημιούργησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κοινωνία», αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X