Παρασκήνιο

Στήνεται ανταρσία Καραμανλικών και Σαμαρικών κατά Κυριάκου Μητσοτάκη

Στήνεται ανταρσία Καραμανλικών και Σαμαρικών κατά Κυριάκου Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην Βόρεια Ελλάδα γίνονται μυστικές συναντήσεις μεταξύ των βουλευτών και των κομματικών στελεχών, προκειμένου να καθοριστεί  η  στάση που θα κρατήσουν τα στελέχη της ΝΔ, όταν οι συμφωνίες  έρθουν στην Βουλή,  δεδομένου ότι η κυβέρνηση θα ζητήσει απ όλους τους βουλευτές της να υπερψηφίσουν .

Οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος φοβούνται ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες, αφού όπως είναι γνωστό όταν ψηφιζόταν η συμφωνία των Πρεσπών  είχαν κινητοποιήσει τον κόσμο  ζητώντας τους να κατεβούν στα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας .

Όσο και να φαίνεται περίεργο τα σοβαρότερα προβλήματα τα έχει η Καραμανλική πτέρυγα, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν θέλει να εμφανιστεί υποχωρητικός σε ένα θέμα που αφορά την πατρίδα του.

Οι αντιδράσεις πάντως σε κεντρικό επίπεδο θα έρθουν από τον Αντώνη Σαμαρά  ο οποίος μετά την πρόσφατη συνέντευξη του και τα όσα είπε για την συμφωνία των Πρεσπών έχει εξαφανιστεί. Πολλοί λένε μάλιστα ότι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ  έστειλε το μήνυμα που ήθελε προς το Μέγαρο Μαξίμου και τώρα περιμένει την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πάντως στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η κυβέρνηση αυτό που της λείπει είναι τα εσωκομματικά προβλήματα…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X