ΩTop άρθρα

Στον Ανδρέα Λοβέρδο που σηκώνει το λάβαρο του ΠΑΣΟΚ…

Στον Ανδρέα Λοβέρδο που σηκώνει το λάβαρο του ΠΑΣΟΚ…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Ελπίζω την πορεία του Πάμπλο Ιγκλέσιας να την έχουν και άλλοι στην Ελλάδα, που ευδοκίμησαν καλλιεργώντας το ψέμα και τη δημαγωγία. Το βάζουν πλέον στα πόδια οι κήρυκες του ψέματος. Το ψέμα έχει τελειώσει» είπε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος στο Πρώτο Πρόγραμμα .

Για τo ΚΙΝΑΛ ερωτηθείς είπε ότι «το φθινόπωρο θα έχουμε αλλαγές. Οι αλλαγές αυτές θα έχουν τέτοιο χαρακτήρα, ώστε να γίνουμε κόμμα εξουσίας. Το ΚΙΝΑΛ θα ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ και αυτή θα είναι η δική μου πρόταση. Προφανώς σε αυτή την κούρσα αλλαγών θα μπω μπροστά. Δεν θα κάνω πίσω ούτε για να πάρω φόρα. Είμαι αποφασισμένος» πρόσθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Και ποιος λέει τα προαναφερόμενα; Ο βουλευτής που είχε διαρκές φλερτ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ήταν και είναι κολλητός (και πολιτικά) με τον Αδωνι Γεωργιάδη (τους έφερε πάρα πολύ κοντά το σκάνδαλο Novartis και η προσπάθεια να ξηλώσουν την Ελένη Τουλουπάκη) και ο πολιτικός ο οποίος είναι ο μόνος που παραπέμφθηκε για κακούργημα στο σκάνδαλο Novartis για να μην ξεχνιόμαστε.

Και για να μην πει κανείς ότι συκοφαντούμε τον υποψήφιο νέο αρχηγό του…ΠΑΣΟΚ θα θυμίσουμε τι είπεο ίδιος τον περασμένο Ιανουάριο για τον Αδωνι.  Παίζουν μαζί τένις πάνω από μία δεκαετία, ενώ, ερωτηθείς εάν έχει φίλους από άλλα κόμματα πλην του ΚΙΝ.ΑΛ., απάντησε επί λέξει «όχι πολλούς. Ο Γεωργιάδης, όμως, είναι ο μικρός μου αδελφός. Τένις παίζουμε μαζί από το 2008». Και σε ανώτερα Ανδρέα…

Στην κούρασα των αλλαγών θα μπω μπροστά, λέει με ύφος που ακούγεται σαν απειλή. Το θέμα, όμως, είναι ποιος θα τον ακολουθήσει… Σίγουρα όχι οι Κεντροαριστεροί. Μπορεί εκείνοι που αλληθωρίζουν προς Ν.Δ.

ΥΓ. Για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ τι λέει άραγε; Δεσμεύεται να τα πληρώσει ή μήπως θα φτιάξει ΠΑΣΟΚ με άλλο ΑΦΜ;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X