Media

Survivor 2021: Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια οι Μαχητές

Survivor 2021: Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια οι Μαχητές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι παίκτες του Survivor 2021 βρίσκονται μπροστά σε πολύ δύσκολες καταστάσεις καθώς περνούν δύσκολα και η πείνα που βιώνουν είναι μεγάλη! Και όταν υπάρχει πείνα, υπάρχουν και νεύρα!

Οι Μαχητές έχουν χωριστεί σε δυο υποομάδες και αυτόματα υπάρχουν προβλήματα -ασχέτως αν στον στίβο της μάχης είναι ενωμένοι- και οι τσακωμοί δεν έχουν προηγούμενο!

Ο Γιώργος Κόρμι κόντεψε να πιαστεί στα χέρια με τον Νίκο Μπαρζτή και αιτία ήταν το φαγητό το οποίο δεν μοιράζονται αλλά και η ατάκα του πρώτου πως έχει βοηθήσει τους άλλους παίκτες της ομάδας και δεν του το αναγνωρίζουν! Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει ένα μεγάλο ξέσπασμα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

«Τον Νίκο γενικά δεν τον βλέπω καλά με την πείνα. Έχει πολλή ένταση, πολλά νεύρα, ξεσπάει συνέχεια. Του φταίνε όλα. (Survivor 2021) Για μένα τέτοια πράγματα, από τη στιγμή που μιλάω πρόσωπο με πρόσωπ[ο με κάποιον που λέει ότι είναι παντελονάτος, δεν το κάνει. Εμένα αυτό με ενοχλεί και το έχω ξαναπεί. Για αυτό και ανέβηκαν οι εντάσεις», είπε ο Γιώργος Κόρομι στην κάμερα ενώ ο Νίκος Μπαρτζής από τη δική του την πλευρά είπε:

«Δεν ξέρω τι εννούσε ο Κόρομι με το ότι μας βοήθησε. Κανένας από την ομάδα μας δεν του έχει ζητήσει βοήθεια πουθενά και για κανέναν λόγο. Κάτι μου έλεγε ότι έχω και… τέτοια και ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Προσωπικά σαν Νίκος δεν του έχω ζητήσει ποτέ φαγητό ή οτιδήποτε. Ότι θέλω σαν Νίκος του το λέω μες στα μούτρα, παντελονάτα, κομπλέ όλα».

https://youtu.be/VAv9_P4pujc

Δείτε ακόμη: Άγριο «κράξιμο» στο Twitter: «Μας τα έπρ@ξ@ς να κάτσουμε σπίτι για να σε βλέπουμε να χορεύεις»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X