Σχόλια

Ο Φοίβος Δεληβοριάς καταγγέλει τα νέα “κόλπα” στην εφημερίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Φοίβος Δεληβοριάς καταγγέλει  τα νέα “κόλπα” στην εφημερίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σας γράφαμε για το ήθος και το ύφος στις εφημερίδες του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το τόνιζε και ο ίδιος με δεκάρικους, όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων, και βεβαίως το έμαθαν πολλοί από πρώτο χέρι και μεταξύ αυτών ο δημοφιλής καλλιτέχνης Φοίβος Δεληβοριάς του οποίου… έπεσαν τα μαλλιά όταν διάβασε τον τίτλο συνέντευξης που έδωσε και δημοσίευσε στην πρώτη σελίδα η εφημερίδα “Τα Νέα¨.

Και αναγκάστηκε ο άνθρωπος να κάνει μία ανάρτηση για να σώσει ότι σώζεται από τη χαμένη τιμή της… συνέντευξης.

Φαίνεται πως είμαστε ενώπιον νέου φαινομένου στο media, το οποίο πηγάζει από τη ναυτική ορολογία ρεσάλτο…

Στην ανάρτησή του ο συμπαθής Φοίβος λέει:

 Δίνεις μια συνέντευξη δύο σελίδων όπου μιλάς σε δημοσιογράφο που εκτιμάς για τη δουλειά του, αλλα και για τον Ντίλαν, τον Σαββόπουλο, το “Άξιον Εστί”, τον Ρούφους Γουέινράιτ, τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, τα τάλεντ σόου, το γκρεμοτσακισμένο αλλά ανίκητο σύστημα, την μουσική σκηνή -όλα αυτά ειλικρινώς και όπως θα τα έλεγες σε φίλους σου- και η “αντικειμενική” εφημερίδα σου βάζει πρωτοσέλιδο τίτλο που εξυπηρετεί χοντροκομμένα την πολιτική γραμμή της.

Σε άλλους μπορεί να αρέσει να χρησιμοποιούνται για τον ένα ή τον άλλο σκοπό. Εμένα μου προκαλεί ναυτία. Δεν θέλω να είμαι παράγων, φιλοκυβερνητικός ή αντικυβερνητικός.Θέλω να είμαι μόνο καλλιτέχνης, με μόνη εξουσία στο έργο μου και στην ελευθερία των απόψεών μου.
Και δεν ξέρω ποιος σέβεται λιγότερο την ελευθερία αυτή: ο στρατευμένος που τυφλωμένα την στοχοποιεί ή ο στρατηγός που κυνικά την χρησιμοποιεί για τους στόχους του; Χωρίς τον δεύτερο πάντως, δεν θα υπήρχε ο πρώτος.

Φοίβος Δεληβοριάς/Foivos Delivorias

Και ο τίτλος στην εφημερίδα “Τα Νέα”

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X