Σχόλια

Αποθέωση Πολάκη και «κράξιμο» στη Γκάγκα για τα μονοκλωνικά

Αποθέωση Πολάκη και «κράξιμο» στη Γκάγκα για τα μονοκλωνικά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι μόνο οι συνεχείς αναρτήσεις του εδώ και μέρες για συγκεκριμένους ασθενείς στους οποίους πρέπει να χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα, είναι το γεγονός πως… φωνάζει εδώ και καιρό. Ο λόγος για τον Παύλο Πολάκη που… μέσω μιας ανάρτησης της Μίνας Γκάγκα, δικαιώνεται. Και αποθεώνεται στο twitter.

Το μεσημέρι της Κυριακής (26.12.2021) η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, με ανάρτησή της, ανακοίνωσε στους συναδέλφους της γιατρούς ότι αν θέλουν να συνταγογραφήσουν μονοκλωνικά αντισώματα για ασθενείς με covid-19, μπορούν να το κάνουν «τα κριτήρια χορήγησης έχουν διευρυνθεί και αφορούν ασθενείς νοσηλευόμενους και μη».

Ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση αυτή της Μίνας Γκάγκα να προκαλέσει αντιδράσεις. Οι χρήστες του twitter επιτέθηκαν στην αναπληρώτρια υπουργό Υγείας για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στα μονοκλωνικά αντισώματα αλλά και για το γεγονός πως η υπουργός επέλεξε να ενημερώσει με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό.

Μερικές από τις αντιδράσεις που «άκουσε» η Μίνα Γκάγκα:

«Μέσω twitter ενημερώνεις τους συναδέλφους σου; Θα έλεγε κάποιος κακεντρεχής ότι το κάνεις για επικοινωνιακούς λόγους».

«Tα μαντήλια και οι κουπ δεν πουλάνε, να το ξέρεις. Κάνε κανονικό έλεγχο κ δώσε τα σωστά φάρμακα».

«Δηλαδή… Για να καταλάβω Είχαν βάλει κριτήρια για τα μονοκλωνικά… κράζει ο Πολακης αλλάζουν σχέδιο…. Κ ενημερώνει η άλλη μέσω Tweet… Χαχαααα….ρε είναι για γέλια οι τύποι…. Όντως…».

«Μπράβο στον γιατρό Πολάκη. Κι εσείς κυρία @MinaGagaP καιρός είναι ν’ αποκαταστήσετε την αλήθεια του συναδέλφου σας».

«Ωραίο κράτος. Περιμένουμε να κράξει ο Πολάκης για να γίνει κάτι ευρέως γνωστό το οποίο μπορεί να σώσει ανθρώπους, και μάλιστα μέσω twitter».

«Μπράβο Παύλο Πολάκη! Αν δεν ήσουν εσύ τίποτα δεν θα γινόταν, θα είχαν τα μονοκλωνικά μόνο για τα “δικά τους παιδιά” και τους VIP μεγαλοσχήμονες!!! Γι’ αυτό σ’ αγαπάμε Κρητίκαρε!!!!».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X