Σχόλια

Ελενα Ακρίτα για Κωστή Χατζηδάκη: Υποστηρίζει τον υποκλοπέα του που στα χέρια έγιναν κουρελόχαρτο οι συνομιλίες

Ελενα Ακρίτα για Κωστή Χατζηδάκη: Υποστηρίζει τον υποκλοπέα του που στα χέρια έγιναν κουρελόχαρτο οι συνομιλίες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με πολύ απαξιωτικό τρόπο αναφέρεται στον Κωστή Χατζηδάκη σε μια ιδιαίτερα σκωπτική ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα. Χαρακτηρίζει υποτελή στάση που κρατά ο Κωστής Χατζηδάκης στο θέμα της παρακολούθησής του από την ΕΥΠ του Μητσοτάκη και αναρωτιέται αν τον κρατάνε από κάπου.

Ο υπουργός Εργασίας τόσο στην παρέμβασή του στη Βουλή όσο και στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1, έσπευσε να «αθωώσει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να δηλώσει πίστη στους χειρισμούς του και να υποστηρίζει γενικώς και αορίστως ότι «Κλουζώ» της ΕΥΠ τον παρακολουθούσαν.

«Μιλάει στη Βουλή ο Κώστας Χατζηδάκης. Ο παρακολουθούμενος Κώστας Χατζηδάκης. Και αντί να τοποθετηθεί με αξιοπρέπεια, αντί να καταδικάσει τις υποκλοπές που τον αφορούν, υποστηρίζει με θέρμη τον υποκλοπέα του», επισημαίνει η Έλενα Ακρίτα και αναρωτιέται «Αλήθεια, τον κρατάνε από κάπου; Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η υποτελής του στάση;».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Μιλάει στη Βουλή ο Κωστής Χατζηδάκης. Ο παρακολουθούμενος Κωστής Χατζηδάκης.
Ο πολιτικός που η ιδιωτική του ζωή παραβιάστηκε με τον πιο βίαιο τρόπο από αυτούς που υπηρετεί ως υπουργός. Ο άνθρωπος που οι συνομιλίες του με τη γυναίκα του, με τους δικούς του ανθρώπους, έγιναν κουρελόχαρτα στα χέρια του πρωθυπουργού.
Μιλάει στη Βουλή ο Κώστας Χατζηδάκης. Ο παρακολουθούμενος Κώστας Χατζηδάκης. Και αντί να τοποθετηθεί με αξιοπρέπεια, αντί να καταδικάσει τις υποκλοπές που τον αφορούν, υποστηρίζει με θέρμη τον υποκλοπέα του.
Τόσος είναι.
Τόσοι είναι.
Edit.Αλήθεια, τον κρατάνε από κάπου; Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η υποτελής του στάση;».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X