Σχόλια

Η Ελενα Ακρίτα ξεφτιλίζει Μακρόπουλο και αποκαθηλώνει Μπακογιάννη

Η Ελενα Ακρίτα ξεφτιλίζει Μακρόπουλο και αποκαθηλώνει Μπακογιάννη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο αντιδήμαρχος Νίκος Μακρόπουλος έγραψε ιστορία με την ανάρτησή του για το Μπάντεν Μπάντεν και την Aston Martin που νοσταλγεί. Εγώ εκτιμώ την ειλικρίνεια του ανθρώπου. Τί να μας πει δηλαδή, ότι συμπονά τους συμπολίτες του που υποφέρουν. Οχι βεβαίως, αφού δεν τους συμπονά. Το Μπάντεν Μπάντεν και Aston Martin τον συγκινούν τον άνθρωπο.

Και προτιμώ τον Νίκο Μακρόπουλο από τον πορφυρογένητο Κώστα Μπακογιάνη, που θα σκίσει ακόμα και τα ακριβά ιμάτιά του (επικοινωνιακά πάντα) για να μας πείσει πόσο συμπάσχει με τον άνεργο, τον άστεγο, τον χαμηλοσυνταξιούχο…

Βεβαίως ένα τέτοιο θέμα δεν θα άφηνε ασυγκίνητη την Ελενα Ακρίτα. Η δημοσιογράφος με ένα δηκτικό σχόλιο αναφέρθηκε στον λογαριασμό της στο facebook.

Η ανάρτησή της:

Δεν χρεώνουμε τίποτα στον κ. Μακρόπουλο που δεν τον ξέραμε κι από χτες. Προφανώς τόσος είναι, τόσο καταλαβαίνει, τόσα γράφει.

Ο κ. Μπακογιάννης όμως; Που τον έκανε κι αντιδήμαρχο;

Αν θυμηθούμε δε και τις άλλες αντιδημάρχους του, την Αλεξία Έβερτ και την Κατερίνα Γκαγκάκη, διαπιστώνουμε πως ο Μπακογιάννης εκτός από ευφάνταστος και οραματικός δήμαρχος, είναι και εξαίρετος κριτής χαρακτήρων.

Εντίτ. Το να κοκορεύεσαι δημοσίως ότι σου λείπει το Μπάντεν Μπάντεν και η Αστον Μαρτιν είναι η επιτομή της καραβλαχιάς όπως την ξέρουμε κι όπως την αγαπήσαμε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X