Ελλάδα

Η γκάφα του Κυριάκου και της ΝΔ

Η γκάφα του Κυριάκου και της  ΝΔ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Τέτοια γκάφα από τον Κυριάκο και τη ΝΔ δεν την περίμενα. Εκεί που στηρίζουν τις επιθέσεις του για το σκάνδαλο (όπως υποστηρίζουν) Πετσίτη, στο δικηγορικό γραφείο Αρτεμίου στην Κύπρο, σπεύδει ο Κυριάκος και είναι ομιλητής σε εκδήλωση με χορηγό το ίδιο γραφείο.
Οι άνθρωποι δεν παίζονται !! Φαίνεται πως ούτε ένα σκάνδαλο της προκοπής δεν μπορούν να στήσουν. Φαγώθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα  από την ΝΔ να κατηγορούν τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής ότι έχουν ειδικές σχέσεις με τον  Κύπριο δικηγόρο  Αρτέμη Αρτεμίου, ο οποίος εμπλέκεται στο σκάνδαλο (όπως λένε)  με τον Μ. Πετσίτη, ακόμα και  με τον  ηγέτη της Βενεζουέλας Ν. Μαδούρο.
Και ενώ έλεγαν όλα αυτά  ο πρόεδρός τους Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε μέρος και μίλησε   σε συνέδριο στο οποίο χορηγός είναι η «Δικηγορική Εταιρεία Αρτεμίου, Πιερή και Συνεργάτες»!
Η  ίδια η εταιρεία ανακοίνωσε, ότι ήταν «χορηγός στο «9th Nicosia Economic Congress» το οποίο αποτέλεσε το κορυφαίο χρηματοοικονομικό γεγονός της πρωτεύουσας στο οποίο παρευρέθηκαν υπουργοί, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί και επίτιμοι προσκεκλημένοι», ανάμεσά τους και ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Τα σχόλια δικά σας…

Τσοβόλας: Να συνεργαστούν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X