Πολιτική

Η «γραμμή» είναι ξεκάθαρη- Διαλύστε τον Ανδρουλάκη

Η «γραμμή» είναι ξεκάθαρη- Διαλύστε τον Ανδρουλάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διαλύστε τον Ανδρουλάκη: Η «γραμμή» είναι ξεκάθαρη από το Μαξίμου. Το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ δεν κερδίζει δημοσκοπικά από την ανάδειξη του σκανδάλου των υποκλοπών, αλλά αντίθετα το βλάπτουν καθημερινά τα φιλικά προσκείμενα ΜΜΕ στην κυβέρνηση, -και είναι πάρα πολλά- γιατί τόλμησε ο Νίκος Ανδρουλάκης να «μαρτυρήσει» τον «εκφοβισμό του», κοινώς αποδεκτό «bullying».

  •  Ελένη Νιζάμη

Γι’ αυτό η εξεταστική επιτροπή δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά…

Όλο και πιο έντονα στελέχη της ΝΔ και υποστηρικτές της κυβέρνησης στα ΜΜΕ αντιμετωπίζουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ όχι σαν τον πρωταγωνιστή των εξελίξεων αλλά σαν τον ηττημένο της υπόθεσης των υποκλοπών, αφού τόλμησε να σηκώσει κεφάλι στον «Μωυσή», τον ανάγκασε να καθαιρέσει… τον αγαπημένο του ανιψιό και δεν έφτανε μονό αυτό του είπε κατάμουτρα ότι δεν τον θέλει για Πρωθυπουργό!

Η κατάσταση θυμίζει αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός, Νίκο Ανδρουλάκη: «…και κλαμένος και δαρμένος»!

Αυτό δεν είναι τυχαίο κι ούτε βέβαια προέκυψε εξαιτίας συγκυριών. Αυτό συνέβη, γιατί μεσολάβησαν συγκεκριμένα γεγονότα όπως το μοίρασμα χρημάτων στα ΜΜΕ, με πρόσχημα την πανδημία και τον πόλεμο στην Ουκρανία! Εδώ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας χθες στο παγκόσμιας εμβέλειας Bloomberg δήλωσε σε πρώτο πληθυντικό ότι «διεξάγουμε πόλεμο» με τη Ρωσία, παίρνοντας την σκυτάλη από την Ντόρα Μπακογιάννη!

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;

Ως παράδειγμά σας παραπέμπω σε αυτό που αναφέρει επίσης ως προβληματισμό του το αμερικάνικο ΜΜΕ Bloomberg κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στη Νέα Υόρκη με το Κυριάκο Μητσοτάκη: Πως «για έναν πολιτικό ηγέτη που εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο κατασκοπείας τύπου Τζέιμς Μποντ, ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι βέβαιος ότι μπορεί να το ξεπεράσει και ακόμη και να κυβερνήσει μόνος στις εκλογές του επόμενου έτους»…

Γιατί δυστυχώς ο κάποτε θυμόσοφος λαός, δεν αντιλαμβάνεται πλέον το αναίσχυντο παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη του.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X