Σχόλια

Καταπέλτης ο Παύλος Πολάκης στέλνει στον εισαγγελέα τη Σοφία Νικολάου

Καταπέλτης ο Παύλος Πολάκης στέλνει στον εισαγγελέα τη Σοφία Νικολάου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με πολύ επιθετικές και εξόχως αιχμηρές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την  κατήγγειλε επανειλημμένα για απευθείας αναθέσεις, σκανδαλώδεις συμβάσεις με εταιρείες που είχαν δημιουργηθεί πριν από λίγο καιρό.

Στο θέμα των προμηθειών της Σοφίας Νικολάου επανήλθε με σφοδρότητα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».  Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε μηνυτήρια αναφορά κατά της Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου για τις 35-40 αναθέσεις που έχει συνάψει.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης  δήλωσε:

«Ετοιμάζουμε τη μηνυτήρια αναφορά για την κ. Νικολάου. Με αναλυτική ενημέρωση της Εισαγγελίας για όλες αυτές τις συμβάσεις, τις 35-40 περίπου αναθέσεις που έχει κάνει από πέρυσι που βγάζει σε δυσθεώρητα ύψη τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και όταν λέω διασπάθιση, εννοώ την τιμή με την οποία αγόρασε η κ. Νικολάου με την τιμή που αγόρασαν άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου την ίδια μέρα. Είναι τεράστιο πραγματικά».

Και συνέχισε: «Η ΝΔ εργαλειοποίησε την πανδημία νομοθετώντας μέσω Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, το δικαίωμα απ’ ευθείας αναθέσεων εις βάρος του Δημοσίου συμφέροντος, εκτινάσσοντας στα ύψη την διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος».

Παύλος Πολάκης: Σοφία Νικολάου είσαι διεφθαρμένη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X