Σχόλια

Κόλαφος: Φτάνει πια με τους ανίκανους γόνους-Ο Μητσοτάκης απέδειξε ότι είναι ανάξιος

Κόλαφος: Φτάνει πια με τους ανίκανους γόνους-Ο Μητσοτάκης απέδειξε ότι είναι ανάξιος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπυργός είναι ανάξιος της θέσης του. Η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας οφείλει να άρει την εμπιστοσύνη της από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εφόσον ο ίδιος δεν παραιτηθεί. Ας βρούνε άλλον πρωθυπουργό και να πάμε σε εκλογές».

Καταπέλτης ο Δημήτρης Χριστόπουλος καθηγητής και πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, τονίζει τμεταξύ άλλων τα παραπάνω  σε ανάρτησή του και καλεί την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. να άρει την εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Χριστόπουλου

ΑΝΑΞΙΟΣ.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και το προσωπαγές σύστημα εξουσίας που έχει εγκαθιδρύσει μετά την εκλογή του, βρέθηκαν με τη γίδα στην πλάτη, παραβιάζοντας τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας που προβλέπουν το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών.

Αυτό που είπε ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του πως τάχα η παρακολούθηση Ανδρουλάκη ήταν νόμιμη αλλά πολιτικά άστοχη είναι μια ανοησία. Δεν συντρέχει κανένας λόγος “εθνικής ασφάλειας ή διακρίβωσης ιδιαίτερα σοβαρών εγκλημάτων” για να αρθεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο απόρρητο.

Ο Ανδρουλάκης δεν είναι ούτε Μιχαλολιάκος ούτε Κουφοντίνας. Πρόεδρος ενός κεντρώου κόμματος είναι.

Για το λόγο αυτό, ο πρωθυπουργός είναι ανάξιος της θέσης του.

Και αυτό δεν αρκεί να το ζητάει μόνο η αντιπολίτευση.

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας οφείλει να άρει την εμπιστοσύνη της από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εφόσον ο ίδιος δεν παραιτηθεί.

Ας βρούνε άλλον πρωθυπουργό και να πάμε σε εκλογές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι αδυνατεί.

Φτάνει πια με τους ανίκανους γόνους των πολιτικών δυναστειών στην Ελλάδα.

Φτάνει.

Τ.Τε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X