Επιλογές

ΝΔ: Ο «πονοκέφαλος» λόγω Ψαριανού

ΝΔ: Ο «πονοκέφαλος» λόγω Ψαριανού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΝΔ- Αναμένεται να ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας και επίσημα τα στελέχη του κόμματος που θα θέσουν υποψηφιότητα ώστε να αντικατασταθούν…

Όσοι υποψήφιοι έχουν προκύψει από το Μητρώο Στελεχών -το οποίο αξιοποιεί τα στελέχη σε κρατικές θέσεις εφόσον η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές-, δεν αναμένεται να ανακοινωθούν σε αυτή τη φάση.

Και αυτό καθώς έχει επικρατήσει το σκεπτικό πως οι ανακοινώσεις των ψηφοδελτίων θα είναι προτιμότερο να γίνουν στην τελική ευθεία των εκλογών.

Ενώ διαφορετικά όσοι μείνουν εκτός μπορεί να ξεκινήσουν ανταρτοπόλεμο ή να φλερτάρουν με τους ΑΝΕΛ ή το νέο δεξιό συνασπισμό που βρίσκεται στα σπάργανα και τον οποιο το Μοσχάτο ουδόλως θα ήθελε να προικοδοτήσει.

Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει ένα ζήτημα με τις μεταγραφές, όχι μόνο με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Πέτρου Τατσόπουλου που προκάλεσε εσωκομματικές αντιδράσεις αλλά και γιατί περιπλέκεται η κατάσταση λόγω του ερωτηματικού για Γιώργο Αμυρά και Γρηγόρη Ψαριανό.

Η Πειραιώς πρώτον δε θα ήθελε να κατηγορηθεί ότι διέλυσε την ΚΟ του Ποταμιού προσφέροντας ανταλλάγματα σε δύο βουλευτές του και να τεντώσει κι άλλο το σκοινί με το Σταύρο Θεοδωράκη.

Εξάλλου υπήρχε ήδη γκρίνια για Ψαριανό, πριν καν το “παρών” στη συμφωνία των Πρεσπών. 

Σε κάθε περίπτωση τέτοιες κινήσεις φαίνεται πως κρίνεται προτιμότερο να γίνουν άμα τη προκηρύξει των εκλογών.

Μία από τις μεταγραφές θα είναι και αυτή του Χάρη Θεοχάρη, που θα είναι υποψήφιος στο Νότιο Τομέα.

Ο οποίος επίσης βεβαίως προέρχεται από το Ποτάμι, από το οποίο όμως είχε αποχωρήσει εδώ και καιρό…

Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Θεοδωράκης: Αυτοί οι πέντε θέλησαν να διαλύσουν το Ποτάμι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X