Σχόλια

Ο Μπογδάνος επιτίθεται σε Χρυσοχοΐδη και προκαλεί τρικυμία στο Μαξίμου (βίντεο)

Ο Μπογδάνος επιτίθεται σε Χρυσοχοΐδη και προκαλεί τρικυμία στο Μαξίμου (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Χρυσοχοΐδης απέτυχε να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα και οι πολίτες σε ποσοστό 67%, όπως έδειξε δημοσκόπηση, αισθάνονται ανασφαλείς. Η αδυναμία του υπουργού ΠΡΟΠΟ πυροδότησε και σενάρια αντικατάστασης ή και εξόδου από την κυβέρνηση στον επόμενο ανασχηματισμό.

Πυροδότησε επίσης αντιδράσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση λέγοντας: Ο Χρυσοχοΐδης έχει αφήσει την Αθήνα «στο έλεος του Θεού» (Video)

Η διαχειριστική ανεπάρκεια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ξεπέρασε τα όρια και πλέον επηρεάζει έντονα και τους βουλευτές της ΝΔ που βλέπουν να γκρεμίζεται η υπ’ αριθμόν ένα προεκλογική δέσμευση της παράταξής τους.

Η δυσαρέσκεια απέναντί του, είναι πια εμφανής, αφού παρά τις μεγαλόστομες τοποθετήσεις του περί ασφάλειας, στα μεγάλα αστικά κέντρα φαίνεται πως η εγκληματικότητα μαστίζει.

Αυτή την διαπίστωση έκανε ακόμα και ο βουλευτής Α’ Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που βλέπει το προεκλογικό του αφήγημα να καταρρέει με κρότο γι΄ αυτό και υποστηρίζει ότι: «Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει αφήσει την Αθήνα στο έλεος του Θεού».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X