Σχόλια

Ο Πάγκαλος, ο Τσακαλώτος και ο Τσιριμώκος

Ο Πάγκαλος, ο Τσακαλώτος και ο Τσιριμώκος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ , ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Πάγκαλος, για ακόμη μια φορά επανέλαβε ότι ζει με 370 ευρώ το μήνα.

Εν τη ρύμη του λόγου του εσκεμμένα ή μη, επικαλούμενος τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, για την δυστυχία του, τον αποκάλεσε Τσιριμώκο… -αλλά το προσπέρασε-, θέλοντας να επισημάνει ότι αντιμετωπίστηκε με αδιαφορία από τον υπουργό Οικονομίας, όταν του είχε αποστείλει επιστολή, σχετικά με την σύνταξή του.

«Έχω γράψει γράμμα στον κ. Τσακαλώτο ο οποίος μου απάντησε με έγγραφο υπαλλήλου και δεν καταλαβαίνω τίποτα» δήλωσε με «παράπονο».

«1.200 ευρώ είναι ελάχιστο ακατάσχετο όσα και αν χρωστάει κάποιος στο δημόσιο. Εμένα μου τα κατάσχεσαν λόγω χρέους φόρου κληρονομιάς και ΕΝΦΙΑ. Τα κράτησαν στο γενικό λογιστήριο (σ.σ:για 58 ακίνητα τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του από κληρονομιά)», τόνισε.

O Πάγκαλος παρουσιάζει το βιβλίο του, «τα φάγαμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε να τα τρώμε»

Για την ιστορία, ο Ηλίας Τσιριμώκος ήταν από τους γνωστούς αποστάτες, όταν μετά την παραίτηση του Γ. Παπανδρέου (15 Ιουλίου 1965) και ενώ αρχικά είχε ταχθεί στο πλευρό του Γέρου της Δημοκρατίας αρνούμενος ακόμη και ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση του Γ. Αθανασιάδη-Νόβα, όλως αιφνιδίως, λίγες μέρες μετά, αποχώρησε από την «Ένωση Κέντρου» και με πρόταση του παραιτηθέντος Γ. Αθανασιάδη-Νόβα, στην διερευνητική εντολή του βασιλιά Κωνσταντίνου Β’ προσήλθε στα Ανάκτορα και αποδέχθηκε εντολή σχηματισμού νέας κυβέρνησης

Πάγκαλος: «Φοβάμαι τους τραμπούκους της αριστεράς» -«’Εχουμε εμφύλιο πόλεμο»

Ελένη Νιζάμη

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X