Σχόλια

Το καυστικό μυστικό του Ευάγγελου Αντώναρου για τον Ακη Σκέρτσο

Το καυστικό μυστικό του Ευάγγελου Αντώναρου για τον Ακη Σκέρτσο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον Ακη Σκέρτσο μπορεί να μην τον γνωρίζατε όταν ήταν γενικός διευθυντής του ΣΕΒ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών), ούτε μέχρι πριν από λίγους μήνες παρότι ήταν και τότε σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Σίγουρα τον μάθατε τον τελευταίο καιρό, αφού κάθε μέρα σχεδόν βγαίνει στα κανάλια και μας κουνά το δάχτυλο, μας απειλεί με τιμωρίες και γενικώς τα βάζει με τους πολίτες που δεν ακολουθούν τις ντιρεκτίβες του Μαξίμου και ιδιαίτερα τους ανεμβολίαστους, που μάλλον τους βλέπει περίπου ως μιάσματα.

Ο νεαρός σύμβουλος φαίνεται πως παρασύρθηκε από την ισχύ της εξουσίας του συμβούλου του πρωθυπουργού και άρχισε να ξεφεύγει από τα όρια, πράγμα που άρχισε να προκαλεί ενοχλήσεις ακόμα και σε ορισμένους ενοίκους του ανακαινισμένου Μαξίμου.

Η νέα κατάσταση δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ευάγγελο Αντώναρο, ο οποίος με τη γνωστή λιγόλογη ανάρτηση, αλλά εξόχως δηκτική και καυστική κονιορτοποιεί τον Ακη Σκέρτσο. Και ο Βαγγέλης όταν εκφράζεται ξέρει τι λέει…

Γράφει ο Ευάγγελος Αντώναρος στο facebook:

«Να σας πω ένα μυστικο; Αν και δεν είμαι πολύ της προσευχής, παρακαλώ τον καλό Θεούλη να βγαίνει κάθε μέρα και σε πολλά κανάλια μαζί ο υφυπουργός Σκέρτσος και να αραδιάζει με το γνωστο μοχθηρό και παγερό ύφος του τις απειλές του προς την κοινωνία! Κι ας μαθαίνω ότι το λεγόμενο επικοινωνιακό επιτελείο του έχει “συστήσει” να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του! Δεν ακούει το παιδί! Την έχει βρει master of the universe!»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X